- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Én annak idején sokat gondolkoztam az iPad vagy S2 kérdésen (más lehetőség nem is nagyon volt). Összességében bejött az iPad, de minimum másfélszeres árat kellett volna fizessek az S2-höz képest, hogy meglegyen az a tudás ami nekem kellett (legyen benne GPS, és lehetőség min. 64 GB tárhelyre).
Nagy valószinűséggel az S2 még megkapja a Nougatot valamikor az év folyamán, igy még néhány évig el lehet vele lenni (az ősrégi 4.4-es Nexus 7-en is megy még minden app amit használok, az más kérdés hogy nagyon lassan
). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.
Azt hozzátenném még, hogy szerintem S2-ről váltani S3-ra biztos nem fogja megérni, kb. csak GPU-ban lesz érezhetően erősebb (ott viszont sokkal).
-
Diokhan
addikt
Szerintem teljesen felesleges egy újabb Android vs. iOS/Samsung vs. Apple vitát nyitni. A kettőnek csak annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettő létezik.
Ezen eszköz pedig még mindig nem elég jó ahhoz, hogy megérje ezt az árat, ha a hardvert vesszük figyelembe. Kezdjük azzal, hogy majdnem egy 1 éves chipset kerül bele és hiába van 4 giga ram, ha pontosan tudjuk, hogy ha nincs jól optimalizálva a rendszer, kétmillió giga ramon is képes akadni. Kiváncsi vagyok, hogy ha kijön, a Mobilaréna srácok tesztelik majd biztos, hogy mi lesz a véleményük.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest