Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Én amoledet vettem volna, de a párom megkönnyítette a döntést, és el kell ismernem, hogy az ő felhasználó szokásait egy ipad jobban kielégíti, mint egy samsung. Ez dologban főleg! Nekem az idegemre ment, hogy a samsung 10-ből 9* háromszor gyorsabb volt, pl 0,1 sec alatt töltött valamit, egyszer viszont beakadt, és 0,5 secre lassult. Ezzel szemben az ipad 10/10* 0,2 sec alatt nyit meg mindent, ezáltal sokkal fluidabb az egész. Félek az android ezt sosem fogja leküzdeni.
Peace :-D
-
Eugene Roe
őstag
Nem kell gps, a hadver bőven elég, netet kap a telefon wifijéről, de köszönöm, hogy aggódsz. A microsd az probléma lenne, de otthon ituneson lehet hálózatról nyitni filmet, lakáson kívül pedig havonta 2*2 órát vagyunk autóban, amire megfelel 2-3 évad jóbarátok és rém rendes család. Párom eleve csak nezzsorozatokat.hu és plant vs zombiest használ facebook+youtube. Cserébe rögtön jött is ios frissítés.
Ráadásul nézd meg milyen fpsre képes az air játékokban, és utána mondj ítéletet. Felhasználási mód kérdése az egész :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces videók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest