Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Értem már. Olvasgatva a hsz-eket rájöttem. De tényleg kicsit ki kéne egészíteni a bejegyzést

Akkor egyértelműbb lenne.
Én is olvasok mindenféle hírportált. Kuruc infot is. Szal szerintem ha úgy tetszik egy oldalon állunk
De a kurucon is találtam már jópár olyan cikket, ami nagyon elfogult volt. Messze nem tényszerű.
Kifejteni, megmagyarázni, meg bármit meg lehet. Az nem gond.
Ahogy a kereskedelmi híradók előadják a dolgot az egyik oldalról, úgy a másik oldal is pont úgyanúgy adja elő csak fordítva.
Így még mindig nincs olyan portál vagy híradó, aminek 100%-ig hinnék. Inkább a tényeknek hiszek, és abból vonom le a saját kis következtetéseimet. Amolyan megnézem ezt az oldalt, meg azt is, és összehozok belőle egy saját képet. Ami persze a tényeken nem változtat, de a dolgokat mindig a saját meglátásom szerint ítélem meg, amibe persze beleszólnak a hírek, de nem annyira, hogy ne lássam át dolgokat.
Tehát nem hiszek feltétel nélkül sem a kereskedelmiknek, sem a Kurucnak.De tény, hogy van / volt jópár olyan cikk a Kurucon, amit érdemes volt elolvasni. És jók a meglátásaik. Viszont ennek pont ellenkezője is volt már.
Btw nem szeretem a szélsőségeket. A középutat kell megtalálni.@ dababad: mert érdekesek
Persze ott is ki kell fogni mit néz az ember... Rengeteg szar van már ott is. De egy egy eszmefuttatást, vagy csak simán információ dömpinget az Univerzumról szívesen megnézek. -
Dany007
veterán
LoL.... Most nemazért, de egy havertől sosem fogsz megtudni 'fontos' híreket... Ha csak nem nagyon felsőbb körökben vannak haverjaid
Egy olyan hírről, amit nem tudsz Te leellenőrizni közvetlen vagy közvetve arról nem tudod eldönteni, hogy hiteles-e vagy sem. Vagy elhiszed, vagy nem.
Hogy mi történt Francia o-ban, vagy épp Kínában, egyéb gazdasági helyzet, háborús események, felfedezések gyilkosságok stb... Nem tudod Te magad igazolni. Egyszerűen rá vagy hagyatkozva a hírforrásra. Vagy elhiszed, vagy nem.
A net meg amúgy is tele van bulvár szarságokkal. Ott aztán végképp mindenki azt ír amit akar, mert nincs egyetlen ellenőrző szervezet sem.Másrészt a TV híradók igen is lehetnek hitelesek. Főleg ha van tudósítás, felvételek, hivatalos szervek nyilatkozatai stb... A tények közlése még nem ad okot a kétkedésre.
Az már más kérdés, hogy melyik Híradó miképp adja elő, illetve állítja be az adott eseményt! De ez nem egyezik meg a hiteltelenséggel a legtöbb esetben!
A TV Híradók nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy csak úgy nyélből kamuzzanak, mert kapnak egy szép kis pert a nyakukba, azt megint elsötétül egy nap! Az pedig iszonyatos bevételkiesés lenne...
De még ha meg is tehetnék, könnyen utána lehet nézni... Meg kell nézni 3-4 csatorna híradóját és egyből kiderülne, hogy melyik az amelyik hazudik. Ami viszont szembetűnő lehet, az a tálalás. De egy értelmes felnőtt ember már meglátja a tálalás / előadás között a lényeget!Én se értem ki miért olyan büszke arra, hogy nem néz TV-t.... Most ez a menő?
Én se nézek sokat, sőt szinte soha... Híradókat nézem meg, meg a National Geo-t, Discoveryt, Discovery Science-et. Kb ennyiből áll a tévézésem. Viszont aki kihagyja a TV-t az rengeteg érdekes műsort hagy ki. És itt most a tudománnyal foglalkozó csatornákra gondolok! Ja, hogy azok is kamuznak meg hazudnak? Akkor mi az ami nem? Mert az internetet hiteles forrásnak beállítani elég nagy butaság lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi