- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Ha már zenét szeretnél hallgatni, és van egy Xonar-od, ne számítógép sok.egyes hangfalat vegyél
Vegyél használtan hifi erősítőt, mellé 2 megfizethető kétutas dobozt (de ne somogyit ám), és élmény lesz. Élményebb, mint egy 2.1-es Logiteh-en.
Az íráshoz meg: én is úgy vagyok vele, hogy már nem nagyon van kedvem játszani, de tudom is miért. "Mostani" játékok közül 2 van fent: Assassins Creed, Mirrors Edge, utóbbit végigvittem. Aztán már csak TF2 és AoE3, mert a kiegészítőket még nem nagyon nyúztam
. Egyszerűen nincs mostanában olyan játék, amit érdemesnek tartok feltenni. Kéne egy jó stratégia, valami mászkálós(abb), GTA4 nem tetszett és kevéske hozzá ez a vas. Hátha változást hoznak a nemsokára érkező címek...
-
JuliusCaesar
tag
CSak szimplán addig sulykolják az emberbe amíg igaz nem lesz. Igen, vannak olyan műfajok, amik jobbak konzolon, például a verekedős játékok, az autósok (tévén fasza) vagy a nindzsás kungfus bigyók. De fps-rts na nemá... egy PS3-mon csézni total warozni vagy tf2-ni, nevethetnékem támad.
MMORPG is PC-n marad, de abból is tuti lesz majd konzolos is.
-
norbee2244
senior tag
alapjáraton akkor elég lenne lapot meg házat lecserélni videókártyából meg lehet köztes megoldásokat kihozni pl hibrid sli nvnél 9800gtx-el állítólag egész szépen működik 2dben kikapcsolja vga-t aztán rögtön kevesebb a fogyasztás és lehet valakivel el is tudod cserélni pont így teljesítmény is megmarad
-
norbee2244
senior tag
nekem erősen teljesítmény vissza esés volt bár mondjuk hűvősebb jóval ,de amúgy most játszani akartam gta4 cod5 stb és ott érződött azért hogy nem kellett volna akkor áltam neki megint upgradelni vga-t cpu-t
utóbb vissza gondolva jobb lett volna venni egy régi ibm notit( t széria 50-60 körül) és azt használni mikor nem kell a nagy gép
-
Daweee
őstag
Ismerős érzés, engem sem kötnek le a játékok már jó ideje. Most van egy relatíve jó gépem, talán túl sok is, de úgy vagyok vele hogy még ezt az egy évet kihúzom vele, aztán ha megyek egyetemre vagy ahova épp, lecserélem notira.
MOD: játszani meg amúgy is ott a Wii
(mondjuk egyedül azt se gyakran veszem elő
)
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest