Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Ha már zenét szeretnél hallgatni, és van egy Xonar-od, ne számítógép sok.egyes hangfalat vegyél
Vegyél használtan hifi erősítőt, mellé 2 megfizethető kétutas dobozt (de ne somogyit ám), és élmény lesz. Élményebb, mint egy 2.1-es Logiteh-en.Az íráshoz meg: én is úgy vagyok vele, hogy már nem nagyon van kedvem játszani, de tudom is miért. "Mostani" játékok közül 2 van fent: Assassins Creed, Mirrors Edge, utóbbit végigvittem. Aztán már csak TF2 és AoE3, mert a kiegészítőket még nem nagyon nyúztam
. Egyszerűen nincs mostanában olyan játék, amit érdemesnek tartok feltenni. Kéne egy jó stratégia, valami mászkálós(abb), GTA4 nem tetszett és kevéske hozzá ez a vas. Hátha változást hoznak a nemsokára érkező címek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vegyél használtan hifi erősítőt, mellé 2 megfizethető kétutas dobozt (de ne somogyit ám), és élmény lesz. Élményebb, mint egy 2.1-es Logiteh-en.
. Egyszerűen nincs mostanában olyan játék, amit érdemesnek tartok feltenni. Kéne egy jó stratégia, valami mászkálós(abb), GTA4 nem tetszett és kevéske hozzá ez a vas. Hátha változást hoznak a nemsokára érkező címek...