- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
alapjáraton akkor elég lenne lapot meg házat lecserélni videókártyából meg lehet köztes megoldásokat kihozni pl hibrid sli nvnél 9800gtx-el állítólag egész szépen működik 2dben kikapcsolja vga-t aztán rögtön kevesebb a fogyasztás és lehet valakivel el is tudod cserélni pont így teljesítmény is megmarad
-
norbee2244
senior tag
nekem erősen teljesítmény vissza esés volt bár mondjuk hűvősebb jóval ,de amúgy most játszani akartam gta4 cod5 stb és ott érződött azért hogy nem kellett volna akkor áltam neki megint upgradelni vga-t cpu-t
utóbb vissza gondolva jobb lett volna venni egy régi ibm notit( t széria 50-60 körül) és azt használni mikor nem kell a nagy gép
-
norbee2244
senior tag
hehe
mintha magamat látnám bár most picit vissza "kockultam",de amióta barátnőzök sportolok azóta konkrétan nem érdekel az egész (cod2ztem 3 évet
)
gépet ne add el megfogod bánni inkább hagyd meg jönni fog még ami tetszeni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest