Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Akkor most sorolhatom aminél kiguvadtak a szemeim?
Nedves úton is jobban tapad, az a pici árok légpárnaként működik.
WTF? Amúgy bringán nincs aquaplanning, a negatív mintázat makrosima aszfalton akár el is hagyható.A tulajdonos tömegének megfelelő.
Aha, ok, ha te mondod.Ha eltörik az egyik, a másik mindenképpen kitart, amíg hazaérsz.
Ha eltörik az egyik, akkor valószínűleg előbb a kórházba akarnék menni, nem haza.Nehezebb ellopni, mint a gyors zárast.
Ha vki lopni akar, visz magával egy 5-ös imbuszt.A legjobban fékezhető felület.
Miért?Aki nem pörget, nincs pedálfordulat mérőre kötve annak jó.
Van cad. mérőm és pörgetek is. Akkor nekem miért kéne megarange helyett combosabb áttétel? Éppen azért illik a stílusomhoz a megarange, mert lehet vele pörgetni.A szegecselt abroncsos felni még nehezebb egyedeket is elbírna.
A szegecsek a korrózióvédelmet szolgálják elsősorban. Bár van némi mechanikai haszna, de azért nem vízválasztó.Nehezebb emelkedőre menni, de sokkal merevebb. A kerületi, forgatandó, megmozdítandó tömeg számít.
Miért éppen emelkedőre? Hisz nagyobb a tehetetlensége, tovább gurul lendületből. Gyorsítani nehezebb, emelkedőn felfelé kevés ember szokott gyorsítani.Egyenes a láncvonal vezetése, arányos az áttétel a hátsó sorhoz.
Ez az én tájékozatlanságom, de mi köze a kettőnek egymáshoz? Illetve mit jelent az, hogy arányos az áttétel? Azt hittem ez csak felhasználói igény kérdése, ki milyen áttételt használ.Ha megéhezel ráülsz.
Hogy mi? Ez vmi bringás zsargon?Aki be tudja állítani annak jó.
Aki nem tudja az... áh hagyjuk is. Az vegyen iparit kétszer annyiért.Mert ugye alapvetés, hogy a szerviz sem végez tökéletes munkát. Legalábbis 10-ből 9 munkájába bele lehet kötni.
Ehhez a kerékszetthez egy fehér és piros fényvisszaverő csíkozás illik.
No comment.Lásd képen. A hajtóművel ellentétes oldalon.
Mintha láttam volna feljebb is ezt a letámasztásos dolgot. Elmagyaráznád nekem itt mi az összefüggés?Valamint még mindig nem tudom te mit értesz "kormányvilla" és "vázvilla" alatt.
Mivel telóról volt szó, ezért csak sejthetem, hogy a villaszárat és a becsúszót.
Vagy esetleg fejcső és villanyak?
A vázon meg két részegységnél szerepel ez a kifejezés: támvilla és láncvilla.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolkodtál már azon, hogy egy gyári kerékpár megvásárlása helyett magad rakod össze városi cirkálódat?
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest