- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
a "benne vagyok" erős túlzás. én itthon maradok a fagyasztottnál, biztos ami biztos. a nagy hiperekben (auchanban, tescoban) szoktam látni kirakva jégen, de sose mertem onnan venni.
pont nemrég kaptam egy hírlevelet, amiben ilyesmi kereskedők is voltak felsorolva, de kidobtam és nem tudom most letölteni... majd megpróbálom megszerezni megint.
-
lapa
veterán
savanyú ubival mindenféle stroganoff alapot lehet csinálni, szeretjük nagyon.
meg bigmac féle szószt (kapor meg savanyú ubi), bár még nem tökéletes a rekonstrukció amit csinálok.
a kaporral még elég harcos hagymás-csípős kagylós-rákos hallevest lehet kreálni, de tengervédelmi okokból igyekszem hanyagolni.
egyszer ettem ilyet zellerpalacsintával. világéletemben nem voltam oda a zellerért, az az egy leves pedig maga volt a tökéletesség. kajak majdnem elsírtam magam, ami elég hülyén jött volna ki egy étteremben. a levest igen, a palacsintát még nem sikerült rekonstruálnom, de azóta eléggé lájkolom a zellert. majd nemsokára lesz saját, lehet nekifutok megint.
mondjuk magából a hallevesből nem ez az első helyezett nálam... na mindegy nem akarom felkorbácsolni a nyálelválasztást még jobban. csak eszembe jutottak ezek.
-
lapa
veterán
á pont tegnapelőtt csinált gazdasszony, még mi is neveljük.
azért a bevágást ne nagyoljuk el ennyire, megvan annak a módja: hosszában majdnem végig félbe (mondjuk 1 centi maradjon), aztán a márik oldalról ugyanennyire, pont a másik vágásra merőlegesen. minden más módszer kiöli belőle az u-vitamint.
és persze utána hűtő, ez is lemaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Matematika topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest