- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
-
Gergő_
őstag
jaaa félre ne értsetek egyszer csináltam a 40-est, másnap reggel arra ébredtem hogy valami rémálmom volt, mintha egy napig haldokoltam volna...nem igazán tudtam felfogni mi történt az azt megelőző napon.
A 25-ös viszont teljesen korrekt reggeltől estig.
majdnem 100kg vagyok, nem hiszem hogy a 3 palack ásványvízen és boton kívül sok mindent cipelnék.
-
Crystalheart
őstag
-
zoo8800
veterán
-
Gergő_
őstag
tudom, tudom.

a 25 km amúgy nem egy hűde nagy dolog.
teljesen emészthető, bár ez nagyban függ a szintkülönbségtől.
egyszer reggeltől estig csalingáztunk ~40et a Börzsönyben, akkor tényleg majdnem meghaltam.
Azóta is emlegetem...
tudom vannak ennél sokkal durvább távok is napon belül, dehát mindenki máshogyan tud gazdálkodni az energiáival.
Engem az érdekelne hogy a nordic-bot könnyíti vagy inkább fárasztja az embert. Inkább arra tippelek hogy a nagyobb igénybevétel miatt csökkenhet a táv. Ki kell próbálnom majd... -
Crystalheart
őstag
"Ha sétálok valakivel az utcán, panasz van rám, hogy rohanok. Pedig csak megszoktam, hogy hosszúakat lépek, és gyorsan megyek, mint a nordicban." - Én Nordic meg bot nélkül is így megyek, ha megfeledkezem magamról, mert persze gyorsabb úgy haladni, és hosszabb távon kevésbé fárad az ember. De próbálom magam leszoktatni róla a hétköznapokon, mert mindenki szerint rettentő hülyén néz ki, és szerintem egyáltalán nem méltóságteljes.
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
köszi,
nézegettem a youtube-on a technikát, nem becsülöm alá a dolgot, láttam már egy műsorban mennyire komoly, de nem hiszem hogy befizetnék egy tanfolyamra. Szerintem 100-200km után biztosan jobban kézre fog állni, türelmes vagyok. Láttam, hogy a testtartás nagyon fontos, különben nem igazán mozog semmilyen izom.
A gumi járótalpat minden botra fel lehet tenni?
182 cm vagyok... 120 vagy 125cm-es javallott?
vagy vágjak vele valamennyit a lábamból?
Gondolom 125 lesz a nyerő hiszen cipőben kicsit magasabb vagyok...
szerk:
ezek a pálcák darabra is vannak? mert sok helyen csak 1 darabot mutat a fotó -
Csemike
aktív tag
Jaj, el is felejtettem. Hogy milyen hosszúságú botra van szükség, azt úgy lehet kiszámolni, hogy a testmagasságot kell megszorozni 0.68-cal.
Az én esetemben pl.: 177x0,68=120,36
Általában 2,5 centinként vannak a botok. Tehát 100, 102,5, 105, 107,5 és így tovább. Kivéve itthon... mivel elég kevesen hódolnak ennek a sportnak, itt általában nem túl széles a botválaszték, a legtöbb helyen 5 cm-enként lehet kapni. És örülj, ha van a méretedben, bár vannak módszerek a probléma megoldására.

-
Kolondrum
félisten
-
zoo8800
veterán
-
Kolondrum
félisten
-
zoo8800
veterán
-
Jofi81
őstag
-
Kolondrum
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Adobe Photoshop
- Autós topik
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt lakok, budaörsi vagyok. Tudod, csukott szemmel is...
De egyelőre nincs se pónim, se kordém, ellenben sparheltem meg igen.
Valami lajtosabbat. Én úgyis csak a Naszályt ismerem.
teljesen emészthető, bár ez nagyban függ a szintkülönbségtől.

Nekünk minden gyümit levert a szél, szó szerint. Se cseresznye, se barack se körte semmi nem lesz.
Egy hete nem is bicikliztem...