Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Te most direkt nem akarod azt megérteni, amit leírok?
Felejtsd el azt a verziót, amit én linkeltem. Mint ahogy elfelejthetnéd a módosított drivereket is, amiket elve te hoztál fel. Senki nem beszélt ilyen verziókról. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy publikus trackert használtam és az a torrent egyáltalán nincs fent egyik torrenten oldalon sem.
Ha vennéd a fáradtságot és letöltenéd a hivatalos drivert, és elolvasnád a readme.txt-t, vagy esetleg feltelepítenéd egy vitatott CPU-s gépre, akkor végre számodra is bebizonyosodhatna, hogy egyáltalán nincs igazad. Miért vitatkozunk valami olyanról, amiről te csak elméletileg vagy meggyőződve? Én kipróbáltam, hogy működik, te pedig csak úgy gondolod, hogy nem működik.
Költői kérdés, de egyáltalán honnan jött a 15.40.10.4352-es verziószám?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest