Hirdetés
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha én ilyen szépeket tudnék írni...!
Nekem csak az exploratív képességeim jól fejlettek. Biztos, mert kicsinek nem tiltottak el a szétrámolástólHa egy nőt szeretnek, nagyon gyorsan leveti az összes fátylát. De férfiak esetében... Én csak egyszer láttam ilyet, s túl rövid ideig.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
Köszönöm a szavaidat!
Megpróbáltam a lehető legegyszerűbben leírni azt, amit átélek. Ennél már csak sokkal többet, és sokkal bonyolultabbat tudtam volna csak írniAmíg fiatalabb voltam, és kevesebb csalódás volt a hátam mögött, addig én is dupla marokkal adtam magamat másoknak. Tálcán kínáltam a szívemet-lelkemet. De ennek komoly ára volt aztán. Vicces, de azt a sok fátlyat felvenni, és hordani is meg kell tanulni
Minden esetre, igen, egy nő boldogsága ne függjön kifejezetten a férfitól, a szerelmétől, vagy a körülményektől. Ezt megtanulni igazi művészet. Ha Neked ez sikerült, én megemelem előtted a kalapomat, és fejet is hajtok, mert nekem - őszintén szólva - ez még nem megy tökéletesen. De azon vagyok, hogy menjen[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Egyébként, nekem van egy olyan intuícióm is a férfiakat illetően, hogy ők nem tudják úgy odaadni magukat egy nőnek, úgy feltárni a lelküket egy nőnek, mint mi nők a férfiaknak. Egyszerűen pont azért, mert amikor ehhez közel járnak, saját isteni természetük ragyog fel bennük, és a mi ragyogásunk tükrében ezzel szembesülnek. Ők igazából Istennek, vagy a belső Önvalójuknak tudnák csak igazán, és teljességgel átadni magukat. De ebben a nők szerelme, szeretete és odaadása a kulcs. Nem véletlen, hogy minden archaikus vallásban és tradícióban van női istenpárja is a férfi isteneknek. Sőt, még a bibliai Isten is teremtett egy olyan nőt - Lilithet - még Ádám előtt, aki nem tartotta méltó párjának Ádámot. Ezért teremtette Isten Évát is. Lilith a földi nők felett álló nő. Csak erről keveset beszélnek, és általában negatív tartalmakat társítanak hozzá.
Minden esetre, férfi és nő egysége mindkettőjüket felemeli, és olyan útra lépteti, amely szerintem visszavezet abba, amit Mennyországnak lehet hívni. S ez a mennyország igazából egy állapot, egy belső élmény. Egyedül is meg lehet teremteni, ha belül egységet hozol létre, és egy másik emberrel megteremtett egységben is megélhető. Mindkettő nagyon nehéz út"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
Hm, valami hasonlón mentem keresztül én is. Gyerekként én is olyan lehettem, mint Te;o) De én nem a szakmámból tudom mind azt, amit tudok. S nem szakmaisággal együttjáró dolgok ezek. Azt szoktam erre mondani, hogy a szakma talált rám, nem én a szakmámra. Ha tudnád, hányszor akartam otthagyni az egészet! De valami nem engedett. Mindig közbe jöttek olyan "véletlenek", amelyek miatt egyszerűen nem tudtam mást választani, mint hogy kijárjam a DE pszichológus szakát.
Arra írtam azt is, vegyen ki valaki a szerepemből, hogy amikor megtudják, mi a szakmám, mindent ennek tulajdonítanak be, és mögötte sehol nem lesz abból az emberből, aki vagyok. A pszichológusok kilencvenakárhány százaléka egyáltalán nem olyan ember, és nem úgy viszonyul a szakmájához, mint én. Az egyetemen édeskeveset tanítanak meg abból, amiket alant, vagy bárhol máshol írtam. A pszichológia tudománya tapasztalatok nélkül igen szegényes. Másik oldalról kevesen merülnek bele ennyire a vallásokba, természettudományokba - főleg fizika, kémia, kvantumfizika, matematika, orvoslás terén -, mint én. Még asztrológiát is tanulgatok autodidakta módon. A vallásokat és archaikus kultúrákat nagyon szeretem. Hallgattam kultúrantropológiát is, és ettől teljesen szerelmes lettem a dologba. Ugyanakkor a jungiánus elméletek, archetípusok megértése másképpen nem is megy. Rajongok az irodalomért is, sokat írtam régebben én is verseket, novellákat, ilyen-olyan szösszeneteket, cikkeket is. Ráadásul egész életemben művész akartam lenni, táncos, rajzoló-festő-grafikus, énekes, zenész. Ezeket mind tanultam is, amíg futotta rá pénzből, időből. Ma is néha-néha eljutok odáig, hogy alkossak, vagy a zenének éljek kicsit, és akkor nagyon boldog vagyok. De ezek nagyon ritka pillanatok.
De ami leginkább békét hoz, az a mozgás, úszás, futás, túra, hegymászás, barlangászat, és a nagy szerelmem a harcművészet.
Ezt egyiket sem szakmámból kifolyólag csinálom[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Ki mondta, hogy vicceltem?
Idézet: Például hogy mire vagy büszke, vagy mi okoza a legnagyobb örömöt.Olyan, hogy okoza nincs. (Hacsak nem vagy japán) Két Z-vel írják (természetesen kicsivel, kivéve ha a többi is nagy)
De most komolyra fordítva a szót.
Mire vagyok büszke? Hmm... ez fogas kérdés. Pl arra, hogy jól tudok főzni? Nem is, meg van. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy mindig megtartom a szavam. (Na jó azért nem mindig, de a nagy átlag felett vagyok és ha tényleg fontos akkor 100%-ig megbízható vagyok)Na meg arra is büszke vagyok, hogy még egy normális fotó nem készült rólam. A képeimen különböző embertípusok láthatóak: Drogos, alkoholista, hullafáradt, beképzelt seggfej (de tényleg, amikor megláttam magam a képen legszívesebben lenyomtam volna magamnak egy Van Dame pörgőt fejre), downkóros. Pedig igazából egyik sem voltam ezen képek elkészültekor. (Na jó a downkórban van valami.)
Mos te jössz. Légyszi légyszi!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Azért én sem döngetem a mellem, ezekre. Annyira nem vagyok büszke semmire. Csak ha már kérdezted írtam valamit.
Egyetértek a hozzászólásodban lévő dolgokkal, tényleg jó dolgok.
És nem vagyok függő. Kikérem magamnak. Már vagy egy hónapja nem néztem meg egyet sem.
Csak annyira szeretem őket mint a filmeket. Főleg a drámákat, a gondolkodtatóbb, elvontabb műveket szeretem. (mindkettőben) (meg a vígjátékokat)
És nem fiú vagyok hanem FÉRFI. (asszem)Cs.Orsolya: Bocs, hogy teleszemetelem a topicodat (ala magyar). Majd érdemben is hozzászólok a témához csak most fáradt vagyok a mélyebb gondolatokhoz. Az iq-mat jelenleg lecsökkentettem 40 pontal így most boldogan nyáladzom a monitor előtt és püfölöm a billentyűzetet.
Amúgy nem is utálom a pszihomókusokat. Szerencsére még csak kétszer volt dolgom velük.
ui: Ha az elemzésemmel elkészültél a hozzászólásaim alapján kérlek privátban küldd el és ne rakd ki a fórumra mert én is szégyenlős vagyok.
Szerk:
Hú az előző postod nem semmi. Még én is megértettem mit akartál írni.
Látom nem vagy elveszett a témában.Vladi: Hallottam már. Szörnyű.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Nightmare
senior tag
Feltételezem, hogyha az illető férfi, akkor nem írnak ennyien. Engem a téme nem túlzottan köt le, de néha jót mosolyogtam azon, ahogy egyesek udvaroltak. Bár ez a férfi dolgaugyebár, de kicsit poénosnak tartom, hogy így is lehet csinálni.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Tim82
félisten
lehet, hogy férfioldalról nézem, de én több magányos férfit látok és több nőt egy-egy férfira hajtani...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
hasonlóan vagyok a másik oldallal: magányos és értékes férfiakat ismerek sokat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Eastman
addikt
...az én babám például most elment a pasijával akit amúgy vár otthon az asszony.
Mondom is mindig szegény Apámnak, hogy:
"Nehogy azt hidd, hogy a Rock n' Roll élet könnyebb mint a hagyományos!"MOD: Közben Miss H. -az édes - bejelentkezett MSN-re.
Beszélgetek is vele...[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Tim82
félisten
akar a halál ilyen életet.
Eastman: és hogy bírod a terhelést?
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
Inkább nem részletezem mert még szájhuszárnak tartotok.
...másrészről ez Orsolya sztorija csak reagálni akartam az "ugyanazt a nőt többen akarják megszerezni" mondatodra.(#286) Tim82: Dzzzsúzzal vagy Fantával? ...mer' nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Mérföldkő.
...ne kívánd, hogy részletesen kifejtsem, mert meglehetősen be vagyok fantázva...A "Gyógyító Meditációt" láttam ma a cimborám könyvespolcán.
MOD: Ááá, Orsolya. Fent vagy még? What's up?
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
Tudom.
Egy hegymászó klubban voltam. Fűtöttem egy barlangász lányt, de szerintem a barátnője előbb fog felhívni. Sebaj! Kedvesek mind a ketten.
Elég jó napom volt ma. (is) Teljesen függetlenül az esti "sikertől".
Orsolya?
Zso:
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez egy hegymászáson készült pár éve. Éppen nagyon jól éreztem magamat;o))
Nah ja, aranyos. Ahogyan mondod.
Ez diplomatikusan mindig annyit tesz, hogy nem vagy gyönyörű, sem extrém különleges, és a korodból is letagadhatnál 10 évet, és ha rád nézek, inkább egy vénlelkű kamasz jut rólad eszembe, mintsem egy 30 éves nő, de azért aranyos vagy."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Eastman
addikt
Úgy tervezem, hogy írok majd az esetről bővebben. Bár most két irományom is cetliken parkol.
Gyönyörű napom volt!
Felfedeztem egy új szeletét a világnak...Körülmények? Egy csodálatos város és csodálatos idő.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nekem azt tanították a Bölcsek, hogy ahhoz, hogy megleljem az Igazságot, folyton kételkedjek mások igazságában, és a magamén keresztül találjam meg az összhangot. Nem az számít, megvilágosodott-e, vagy csaló volt. Bölcset és bolondot egy hajszál választja el egymástól. Az a fontos, te hol vagy a hajszálhoz képest.
-
yash
senior tag
Nem kellene ennyire a férfiakat lenézni! Én pl nem érzem magam abba a kategóriába tartozónak, mint akárki, akivel eddig találkoztam, egy-két régi barátomat kivéve, akikkel (saját hibám folytán) már nincs kapcsolat, vagy talán nem is volt, csak én hittem azt?
Mindenesetre, a mai világ nem kedvez az igazi férfiaknak, rohadt egy dolog, de ha nem vagy hajlandó a nőies énedet is néha megmutatni, akkor éhenhalsz (amit egyébként nagyon gyűlölök, és tenni is fogok ellene, határos időn belül ennek a jópofizok másoknak világnak vége lesz!), mert manapság mindenhol a "jófej"-séget várják el tőled. Amúgy nekem is rengetegszer mondták már, hogy pszichologusnak kellett volna mennem, ami végülis nem egy hülye ötlet, de szerintem nem az iskolázottságtól függően teremtődik valaki valamire, hanem hogy mit szeret csinálni, mi van benne... azaz, hogy kb. mire született!
Én vagy pszichológusnak vagy informatikusnak, de mindenképpen "öntörvényű"-nek Egyébként, ilyeneket írni is csak akkor tudok, amikor éppen én én vagyok s "tiszta". Bár csak mindig ilyen lehetnék! Kurva maszk...
-
tildy
nagyúr
Akkor van gond, ha oylan férfival hoz össze a sors, aki "ismeri ezt a technikát" netán alkalmazza is, akár tudatosan, akár tudattalanul
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez tök jól hangzik. Pusztán a következő pontokkal van gondom:
1. Elég furán veszi ki, hogy felnőtt embereket szobatisztaságra kell szoktatni. S az még a jobbik eset, ha nem az elejéről kell kezdeni a "gyereknevelést".
2. Az emberi tudat és lélek nem egy összközművesített összkomfortos luxuslakás/-villa, amiben ha lehúzod a fekáliát majd mások kezdenek vele valamit. A város alatt húzódó csatornarendszer is hozzád tartozik, és elég furán veszi ki, amikor a budiból már visszafelé folyik a bélsár.
3. Egy ponton túl meglehetősen kimerítő, ha folyton mások után pucolod a fekáliát.
4. Mégis hogy a fenébe veszel rá másokat, hogy a.) megkeressék a vécét (békével és elfogadással nem igen fogják); b.) oda szarjanak automatikusan (ha megszokták, hogy bárhova lehet), c.) egyáltalán ne hozzák hozzád a szarukat, hanem komposztálják, és a saját földjüket trágyázzák vele?
Ez utóbbi technikáidra marhára kíváncsi lennék. Mert ez így tökéletes, ideális, szinte csillog a nemesi hozzáállástól, csak éppen nem működik, és koránt sem hatékony...Wolv: Igen. Csak éppen nemet mondani is meg kellett tanulnom... De már elég hatékonyan megy. Igaz, ettől önző szar alak lettem, de bevállalom. A csatornaművek és köztisztaságfenntartó vállalat hozzám nem jár ki tisztaságot tartani. Pedig milyen egyszerű lenne, ha volna ilyen lélektani szolgáltató, aki havi fixért rendben tartja a teljes rendszert...
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Rarri, nem azokról beszélek, akik még nálunk is szerencsétlenebbek! Ugyan! Tudod Te is jól, jhogy nem azokkal van sosem baj, akik szinte esélyt sem adtak maguknak, hogy jó legyen, hanem azokkal, akik azt hiszik, csak mert az én életem nem olyan luxus, mint az övék, azért megengedhetik maguknak, hogy odaszarjanak a közepébe...Emberileg, lelkileg, szellemileg, fizikailag, átvitten, és konkrétan, tök mindegy. És most nem a munkámról van szó... Te hogyan engedhetsz meg békét és megértést az ilyen alakokkal szemben, Erre nincs mentség, nincs kímélet, nincs bocsánat. Nincs átnevelés, nincsen semmi. Vagy odasózol egy iszonyúan fájót neki, hogy észhez térjen, vagy esélyed sincs arra, hogy egyáltalán felfogja, hogy mit tesz... Az emberek, amíg nem fáj nekik eléggé, nem változtatnak, hanem vagy ellenállnak, vagy elviselik. Miért? Miért ilyen ostoba az ember? Számomra felfoghatatlan. Pedig szinte mindent tudok a emberről oda és vissza, kismilló verzióban. Mégis, az alapvető emberi mivoltának mozgatórugója számomra agyahagyottság... A tudatosság maximális hiánya...Ez nem értelem, hanem értelem nélküliség... Á mindegy.
Megyek futni.
-
Hequila
őstag
És gondolod, hogy valóban megváltozott a veled kapcsolatos gondolkodásmódja? Vagy csak az érdek miatt formálta a viselkedését barátságosabbá? Kíváncsi lennék, mi történne, ha egyszer azt mondanád neki; 'Ne haragud, most nem érek rá, nem tudok segíteni!'. Vajon azt mondaná: 'Rendben, azért köszi!, vagy ismét felírás fogadna a szekrényeden?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
yash
senior tag
Érdekes, hogy mennyire különbözöek vagyunk... igazi nő vagy! A nők képesek az önzetlen szeretetre, nevelésre, minden rossz szó vagy zok nélkül... én meg tipikus férfi vagyok, egyből eldurranna az agyvízem, és meg akarnám ölni, aki ezt tette mondjuk, nekem állitolag gyenge az idegrendszerem, csak úgy mondom...
[ Szerkesztve ]
-
Hequila
őstag
Hm... Erre csak azt tudom mondani (amit rám is szoktak); fura vagy. De tőlem eltérően a szó legjobb értelmében.
És most lehetne arról vitát nyitni, hogy mit is jelent valójában a furcsa kifejezés.
Én jelen esetben az átlagtól (hangsúlyozottan NEM a normálistólvaló) való eltérést értem alatta. De hogy tovább menjek, arról is lehetne értekezni, hogy normális =? átlagos.''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem tudom, de szerintem ez 1000 emberből ha egynél működik, akkor jó. Pláne, ha még fiatal. Bár, kétlem, hogy mindettől függetlenül a csaj tudatosan, és önmagára vonatkozóan ki tudná fogalmazni saját ostobaságának tanulságát. És ebből okulva nem követné el ezt egy újabb delikvenssel. Szép a békesség, de nem azon a földön, ahol fegyverrel rohangásznak. Talán csak én vagyok túl öreg - lélekben - Hozzád képest. De ki tudja...?
Yash: Én nő vagyok, és sokszor bizony leginkább csak azért nem húzok be egyet a másiknak, mert abból sem értené meg, hogy mi bajom van. Maximum annyit konstatálna, hogy valami gondom van. Nem kicsit. Nagyon.
Frame: Szűáraz témákat humorral, bakikkal, és közönség bevonással lehet izgalmassá tenni. Néha kifejezetten kreatív, és tartalmas tud lenni, ha csak kevés érdeklődő hallgat meg.
Lordom: Minden esetre szépen csavarod a szóból az éltető vizet. Egy kőnyűvő tehetségével!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest