Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
Nem vagyok büszke semmire. Hogy mi okozza a legnagyobb örömöt? Az amikor meglát valaki, és látom arcán az őszinte örömöt. Amikor velem akarja valaki megosztani azokat a gondolatait, amiket mással nem mer. Amikor maradéktalanul szabadnak érzzem magam. Szerencsére ezek a dolgok minden nap megtörténnek velem. Amúgy imádom a testi örömöket is,/evés,sex stb./
Amúgy gondolom egy japánrajzfilmfüggő fiú vagy ugye?Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Cs.Orsolya
senior tag
Én is írnék most válaszként mindenfélét, de félek, hogy kielemzel.
Nyilvánosan én ilyet nem tennék. Szégyellős vagyok.
Rarri és te jól kibeszéltetek minket.
Á, még nem is! Amúgy, Neked ez milyen érzés?
Oké, csak a kedvedért teszek bele fura lényeket is mindjárt.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
"Az igazi elfpapnőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felöl. Először meg kell érezni a lelkét....
Ha a lelke felöl nézed, az első réteg a fájdalom, az ork fegyverek és a trollok által okozott sebek. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, az izmos harcos testének cirógatása vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm kacér tünde pajkosságát, a negyedikben a démonmágus haragjának villámait, az ötödikben a világegyesítű tűzmágusi harmónia vágyát, a hatodikban a szirénként csábító gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, amit varázsporként hint Rád, hogy elhidd teljesen a Tied.
Minden igazi elfpapnő hétfátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblébe rejtett medáljai hatalmát, vagy a csípőjére rögzített késeket, és dobócsillagokat nézed. Csak a szemét nézd, a teljes ruhátlan lénye, az öröm-mágiától hullámzó, vagy a fájdalomtól görnyedő teste minden sebezhető pontjának apró titka a szemében van."Remélem, elégedett vagy!
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Vigyázz, jegyzetelek ám!
Azon merengek - ezen titkolózás témán megindíttatva -, hogy vajon hogyan vesse le fátylait egy nő, és meddig, egy virtuális helyzetben egy virtuális társaság előtt anélkül, hogy virtuálisan, verbálisan, szellemileg, és azon túl is nemes egyszerűséggel elkurvulna...
-
Ősember
őstag
-
Cs.Orsolya
senior tag
egy férfi és a jég gyönyörűen megőrizte a testét
Ezt úgy is lehet érteni, hogy egy férfi is és a jég is őrzi a holttestet;o) Ez direkt, vagy csak fáradtságból elírtad? Mert ha egy férfi őrzi a holttestet, az csakis Isten lehet, és akkor ha a férfi hasonlít arra, aki őrzi, akkor egyértelmű, hogy ő Ádám.Egyébként több ötletem nincs most
-
Ősember
őstag
le volt vágva a himbilimbije, mert éva el akart valamit tenn iemlékbe amiröl emlékezni fog rá no meg a vibrátort sem találták fel akkor... ezt az elméletet az a tény támasztja alá, hogy nem vágta volna le, ha más férfi is lett volna a földön és amugy is a nök átlag életkora magasabb a férfiakénál, tehát simán megtehette
a topik jellege miatt gondoltam ilyen megoldásra
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez szép;o)
Szeretnél rá reakciót is, vagy maradjon így bele a közösbe, mint gondolatébresztő.
A tudat hallhatatlanságának és végtelenségének bizonyítéka, hogy mindent el tud képzelni, csak saját nem létezését nem. Ha meg el tudná képzelni a saját nem létezését, onnantól már nem lenne kérdés sem a létezés, sem a végtelen kérdése.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Én úgy fogalmaznám, hogy az emberi logikával felfoghatatlan a végtelen és a létezés. De szerencsére az embernek van más gondolkodási, és realitásmegközelítési módja a logikán túl is, így jó esélyed van rá, hogy egyszer mégis csak felfogd, miről van szó! Elmagyarázni viszont nem fogod tudni. Ez szavakon túlmenő dolog.
Majd egyszer mesélek arról, hogy a vélt és valós létezésünk hány százaléka egyezik meg az önazonosságunk élményével.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az eredeti papíron van. Amikor begépeltem, sok dolgot átírtam, majd megváltoztattam a végét. Nem lett olyan jó, mint kamaszként hittem. Most az előbb beleolvastam, és nem vagyok elégedett vele. Talán egyszer majd publikálom.;o)
Kérdezz nyugodtan!
-
Kazimír
őstag
Ha az egyetemen tanultál analízist, valószínűségszámítást, akkor tudod, hogy napi szinten kellett számolni a végtelennel képletekben (pl koordináta rendszerben ábrázolt végtelen függvények alatti terület, stb), ahol igenis értelmezve van, sőt értéke is van (D. Adamsra visszautalva, nem mindig 42 )! Arról az axiómáról ne is beszéljünk, hogy a párhuzamos vonalak csak a végtelenben találkoznak. Ez nekem mindig egy "sohanapján" axióma volt..
De ha nem matematikai alapon nézzük, valóban nehéz(?!?) felvogni a szó jelentését, hogy van valami, amint túl még mindig van "tovább"..[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Kazimír
őstag
Kettes bőven jó Nekem csak másodikra lett meg a valszám anno, mert a zeg-i PSZF matek tanszéke híresen kemény. Pedig csak 2 félév...
A párhuzamosok találkozására különböző nézőpontok. Ki-ki válasszon ízlése szerint!
A képlet szerintem matematikailag helyes, egy kis(?) logikai bukfenccel. Mégpedig azzal, hogy senki nem tudja mi történik a fügvénnyel a végtelenben.
A húrelméletről még csak Spektrum dokumentumfilm szinten hallottam és láttam (azért csak, mert meg is érteni az egy más kérdés ), szóval nemigen értem én ezeket a párhuzamos dimenziókat..
Sokkal jobban érdekel viszont a szuperpozíció elve és Schrödinger macskája, mint filozófiai kérdés.Be köll fizetni, azt' jólvan...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest