- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #2219 üzenetére
Talán az lehet, hogy éltem én már a csatornarendszer alatt is, és a saját bőrömön tapasztaltam meg mindent ami ezzel kapcsolatos. Nagyon hasznos tapasztalat volt, látni, és szó szerint érezni a dolgokat. Itt jöttem rá, hogy az hogy hova születünk, csak egy véletlen szerencse, vagy átok. Nem mi döntjük el. És akit 2 naposan otthagytak egy intézetben, majd külömböző családok felneveltek akiknek csak a pénz kellett amit a gyerek után kaptak, vagy esetleg állandó ütlegeléssel telt a gyerekkora alkoholista szülőkkel, annak aztán esélye sem volt arra hogy megtanuljon wc-be szarni, hogy ennél a hasonlatnál maradjunk. És igen, ezeket az embereket nem írom le, nem ítélkezek felettük, hanem megpróbálok nekik mutatni egy emberibb utat, mert tudom hogy én sem vagyok külömb náluk, csak én véletlen egy jobb helyre születtem.
Aktív témák
lo Igazából nincs mondanivalóm magamról. Csak azért nem törlöm ezt a bejegyzést, mert másoknak adott valamit. Értük...
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest