Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ettől függetlenül rajtatok kivül majd mindenki leszedi aki hall róla és teljesiti a minimális hardver követelményt a gépe.
És ha jól tudom a harderre leginkább igényes beállitás a shader.
Az én gépemen ha mindent highra tolok, kivéve a shadert, akkor is játszható, és messze jobb grafikailag , mint bármelyik eddig megjelent játék.
A számitógép alkatrész vásárlás pedig már a kezdetek óta nem arról szól, hogy hol mi a gazdaságos. Szinte bármilyen alkatrész fél-egy év után csak a felébe kerül, vagy van helyette ujabb és sokkal jobb, szebb.
Ha be akarod bektetni a pénzed ne szgépet vegyél.
Mákos7észta: Mert például a microsoft mivel különb? Ennyi erővel a vista és az xp is egy rakás ..........túró. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Igen, az 'optimalizálástól' már nekem is hánynom kell
Durván átverés, és elhittük, mert hiszen olyan jófejek, meg legendás game, csak senki sem tud majd játszani vele
Én se, de nekem már a CS 1.6 is szépnek látszik, szóval unreal Tournament 2004- től lefostam a bokám
ezek után mit mondjak? Ja, igen, jól csinálom
Olcsóbb megvenni, mert szinte mind EVM cucc, mire én játszok ezekkel. A gép olcsó, a játék is. Talán ha az emberek nem fennék a f*szukat a legújabb, legjobb játékokra...Az eredetiség- vizsgálatban a védelmére kelnék Tirexi barátunknak, mert sokat tesztel új játékokat, szóval lehet ilyen vonatkozása is a dolognak, hogy ő tisztán kapott előbb a játékból. Ennyi.
Üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Durván átverés, és elhittük, mert hiszen olyan jófejek, meg legendás game, csak senki sem tud majd játszani vele
Én se, de nekem már a CS 1.6 is szépnek látszik, szóval unreal Tournament 2004- től lefostam a bokám