- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart #11 üzenetére
"Meg kell nézni így is, úgy is, mert néha a szinkron javít is rajta, vagy legalábbis nem rosszabb. De amyg nem láttuk mindkettőt, nem tudjuk eldönteni, melyik a jobb. "
Mint említettem én mindettőt láttam, s az angol eredeti jobban bejött.
Bár mondjuk mindenki más, más preferenciákkal.
Üdv. core2
-
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Totálisan egyetértek sajnos a kritikával.
Én azt hiszem itt fogadtam meg, hogy eddig is és ezután is eredetiben nézek mindent.Arra emlékszem nagyon amikor egyszer voltam moziban, s beadták a Hobbit eredeti nyelven készült trailerével. Majd utána egy másik alkalommal a magyart. Hát, már ott kezdtem érezni, hogy it bizony bajok lesznek.
Őszintén megmondom, ha másban nem is, de legalább a szinkronban olyat vártam volna mint a LotR-ben volt. Bács Ferenc viszont megint odatette magát rendesen.
Üdv. core2
-
Na igen, tudom, tekintve, hogy láttam már vagy 100-szor az elmúlt években mindhárom részt.
Sokan hatalmas csatajeleneteket vártak, meg hogy olyan lesz mint a LotR, de őket ki kellett, hogy ábrándítsam. Nagyon nem olyan, és ez nem is baj. Az egy dolog, hogy nem lehet 1 órásra csinálni a filmet, de azért volt dologa könyvben is nem kevés, szóval értelmesen ehetett volna játszani az idővel.Üdv. core2
-
-
Edro!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest