Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harley quinn
tag
válasz
zsolt0017
üzenetére
A videocardz is fel tett egy ijet még és azért több para méter is stimmel így szerintem lehet hogy igaz is főleg hogy CF is van amit ugye később 1080 ban össze is vetek de már az Aots ban. [link] már így számolva a kicsi vagyis a rx480 as kB 23% lemaradásban van a 1070 től a nagy rx480x pedig 3% tehát kis tuning és lehet hogy még 1070 is be lesz fogva de ez csak valamikor augusztus ban jelen meg "back to school" ez amúgy a nagy polaris.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
zsolt0017
üzenetére
Szerintem ez urban legend. Meg AMD-nél nem fogják így hívni. NV-nél sem érdemes megvenni, túlárazott és throttlingol / porszívó.
Ha CF-t akarsz, akkor mindenképp blowerest vegyél, avagy ref hűtést. A 8 giga jókérdés, szerintem attól függ milyen erős lesz a GPU. Ha 390X szint, akkor ráfér 8 GB, mert kitudja milyen játékok jönnek még.
-
nubreed
veterán
válasz
zsolt0017
üzenetére
Én nem akadtam fenn semmin, csak tényeket közöltem.
Az AMD-nek, mint az összes többi cégnek, ez nem más, mint kőkemény üzlet. Annak van valami oka, hogy ilyen olcsón kihozzák ezt a kártyát, ami szerintem nem magyarázható csak az új node-ra való áttéréssel. Vagy annyira jól sikerült ez a kártya, és azt gondolják, hogy ilyen áron tarolni fognak vele (végülis ha 100M potenciális VR vásárlót el akarnak érni, muszáj lesz jó áron jót adni) vagy megint hatalmas blama lesz belőle és azt fogjuk látni, hogy az AMD már megint olyanra fogadott, ami köszönő viszonyban sem lesz a valósággal. Az nVidia, mint márkanév sokkal jobban cseng a gamerek többségének körében a vevők többsége nem tudatos, a haverját majmolja, márpedig ha a havernak az előző 4 kártyája is nVidia volt, neki is az lesz, teljesen mindegy, hogy a teszteken mit hoz az AMD és mennyivel olcsóbb. Az ilyen vevőkből van sokkal több odakint, és ezzel a mentalítással kell versenyeznie az AMD-nek. Nehéz lesz. -
nubreed
veterán
válasz
zsolt0017
üzenetére
Június 29 -én csak az NDA jár le. Mire reálisan a boltok polcain lesz a termék az legkorábban is július közepe. 60-70 ezer Ft nagyon erős jóindulat, sokkal valószínűbb a 85-90 ezer Ft-os ársáv. (A szokásos, magyar 27% ÁFA + 1$=1Euro + magyar nagyker és kisker árrés).
Ráadásul csak a 4 gigás lesz 200$, a 8 gigás ennél drágább lesz. -
SaGaIn
senior tag
válasz
zsolt0017
üzenetére
FHD-ra 60 FPS-re 100% hogy elég lesz a RX 480... főleg az eddig már megjelent címekre.
Witcher 3 ban egy R9 290 is lazán hozza a 60Fpst akkor ez újabb architektúrával még lazábban fogja...Én nyugodt szívvel ajánlom az RX 480-at FHD -ra! már amint megjelent mert ez még 40nap mire ebből a boltokba kerül valami.
Vedd meg próbáld ki és ha nem viszi bármelyik mostani címet 60 FPS el akkor vidd vissza 3 nap elállás áll minden termékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)