Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Szerinted hany ember nez utana, hogy milyen panel van a kiszemelt LED-es TV-ben, mielott hazaviszi azt a MM-bol?
Ugyanigy teljesen normalis, ha valaki csak addig jut el, hogy megkerdi szomszed Pistit, hogy milyen videokartyat ajanl; vagy ha advanced juzer, akkor megnez egy-ket grafikont. -
Ren Hoek
veterán
Erre csak annyit mondok, hogy senkit nem érdekel a DX12, csak 1% technikailag felkészült usert - amíg nincsenek DX12 játékok... és most nem ilyen AOTS féle AMD benchmark maszatolásra gondolok.
Amíg a tesztekben nem csak kuriózum lesz pár DX12 játék, addig a jelen és a múlt DX11-es húzócímeire vesznek kártyát az emberek, mint a GTA V, vagy a Witcher 3. Ettől félek én, hogy a 480 marha jó lesz AOTS benchben, 390X környékén hoz, DX11-ben viszont egy 970 alatt köhög. Akkor hogyan hozod be a summary-kat a jónépnek? Ha a tesztekben 90%-ban DX11 játékok vannak... Amiben az 1060 vérengzeni fog, és szinte termeli az áramot az 1070 perf/wattjából kiindulva, Polarishoz képest.
Szerk: Ja és miért cserélném a 390X-et? Azért mert az új gen kivégzi árban a régi kártyákat, és mostanában inkább azt vallom, hogy érdemes folyamatosan okosan modernizálni. 15-20K-s érték bukókkal jobban kijövök, és folyamatosan jó teljesítményt kapok, mintha várnék 5 évet szénné amortizálódva, amikor már a Casio kalkulátoromon is fut a Crysis 5. Volt, hogy ezt csináltam, de a folyamatos modernizálás anyagilag lehet többe kerül...de nekem sokkal jobban fáj eladni 5000 Ft-ért egy anno csúcskártyát...és akkor a folyamatos kompromisszumkötésekről ne is beszéljünk
-
Fiery
veterán
"Másik: Aki RX480 helyett képes megvenni a 3,5GB-os 970et ami DX12 ben kifullad hát kollegák annak csak gratulálni tudok meg küldeni neki egy szép zöld szemüveget...."
Tessek mar vegre elfogadni, hogy a szemuveg csak az egyik opcio. A masik pl. a tajekozatlansag. Aki pl. csak a legutolso oldalon levo grafikont nezi a review-kban, es nem erdeklik az Abu-fele API meg elemzo postok, az nem veletlenul gondolhatja azt, hogy a Maxwell egy jo cucc. Es nem is feltetlenul jar tevuton, amennyiben a jelent vesszuk alapul

-
pomorski
őstag
-
SaGaIn
senior tag
Az RX480 akart lenni
Vagy esetleg attól félnek hogy az AMD vagy Intel perelne...

Amúgy nekem annyi nem szimpatikus hogy az nV mindig is "erőből" akart lenyomni mindent meg direkt nem tettek bele future-t a kártyába ha az mondjuk csak egy év múlva lesz hasznos szemben az AMD vel aki mindig is jövőbiztosabb terméket tett le az asztalra...
-
Fiery
veterán
"a többséget az érdekli jogosan ha megvesz valamit 120k ért akkor az 3-4 év múlva megjelenő játékokban is teljesítsen jól ne kelljen mindig megvenni a legújabb szériát."
Na pont ez az, amivel en vitatkoznek. A tobbseget -- szerintem -- pont hogy nem erdekli az, hogy 3-4 ev mulva hogyan fog teljesiteni a videokartyaja. Nem gondolkozik a tobbseg ennyire elore. Most legyen jo, most menjen f*szan a jatek. Annyira jovo-nemallo kartyat meg ritkan arulnak a boltokban, ami boritekolhatoan jovore mar nem lesz jo semmire, de iden me'g tok jo mindenre
Nekem legalabbis nem remlik olyan radikalis valtas a VGA-piacon, ami ilyesmit indukalt volna, ahol ennyire eles valtas lett volna. Egyszeruen a jatekmotorok nem mozognak ilyen gyorsan, nem valtozik a vilag annyira gyorsan, mint ahogy az API-k fejlodese alapjan gondolhatnak sokan.Amennyiben persze "a tobbseg" kapcsan arra gondolsz, hogy az itt forumozok tobbsege, akkor stimmel, amit irsz. De mint ahogy fentebb leirtam mar, nem a PH-n forumozok tartjak el az AMD-t vagy az nVIDIA-t. Bar forditva lenne, akkor az AMD-nek minden vonalon sokkal-sokkal jobban futna a szekere.
-
Ren Hoek
veterán
Pont annyira lehet tudni a jövő játékait 5 év múlva, mint ahogy 1 évre sem lehetett előre tudni, hogy mennyi DX12 játék lett, mert hogy nem 25 az is tuti.
Egyébként meg kitudja, kijön egy új konzolgeneráció, és hip-hop a csoda konzolfunkcióknak annyi, mert még Abu is mondta, hogy egy-egy arch-on az adott generációra fejlesztett játékok futnak jól DX12-ben. 5 év múlva ugyan úgy elektronikai hulladék lesz a Polarisból is, és a Pascalokból is...
Szerk.: ja és szerintem teljesen felesleges egy kalap alatt kezelni a DX12 játékokat. Itt tényleg minden a fejlesztőn múlik.
-
MongolZ
addikt
Szerintem még meg fogunk lepődni. Én egyelőre nem tudom elrendezni az "ábrán" a Polaris 11, Polaris 10, Vega 10, Vega 11 kártyákat...
Mindenesetre az 1 db 6pines csatlakozó nagyon jó (kérdés az, hogy egyáltalán melyik kártyát mutogatták...), viszont remélem lesz 8 pines változat is a tuningolhatóság miatt.
Egy biztos: meg lennék lepődve, hogy ha tényleg csak 1,08 GHz lenne a boost órajel, figyelembe véve a Pascal órajelét a Maxwellhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- iOS alkalmazások
- Gyúrósok ide!
- OpenWRT topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ugyanigy teljesen normalis, ha valaki csak addig jut el, hogy megkerdi szomszed Pistit, hogy milyen videokartyat ajanl; vagy ha advanced juzer, akkor megnez egy-ket grafikont.
" - Ezt munkahelye válogatja. Ha én csinálnék ilyet, abból semmi bajom nem lenne. Max. meg kellene kínálni a főnökömet is egy pofa sörrel.

Nekem legalabbis nem remlik olyan radikalis valtas a VGA-piacon, ami ilyesmit indukalt volna, ahol ennyire eles valtas lett volna. Egyszeruen a jatekmotorok nem mozognak ilyen gyorsan, nem valtozik a vilag annyira gyorsan, mint ahogy az API-k fejlodese alapjan gondolhatnak sokan.