- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Azért irreálisnak nem nevezném.
Egyrészt nem egy házikönyvtár eléri a 2-3 ezer kötetet és többnyire a helyhiány, meg a pénz korlátozza (én már lassan nem tudom hová tenni a - hagyományos, papír - könyveimet). Az igaz, hogy 5e kötet már igen komoly ilyen kategóriában.
Másrészt hozzá lehet számolni újságokat, magazinokat stb., hiszen egy ilyen eszköz ezek "fogyasztására" is kiváló és kényelmes megoldás. Az ötezer kötet nyilván hasraütés-szerű (írhattam volna háromezret akár, sokaknak az is hihetetlen lenne) volt, de ezeket az egyéb dolgokat is beleértettem.
-
ddekany
veterán
Szerintem a papír könyv ott válik egyértelműen környezet terhelőbbé, hogy a könyvektől függetlenül úgy is egyre több embernek van laptopja meg minden efféle high-tech kacata... Tehát akkor ha amellé még könyvet is gyártunk, az már csak nagyobb terhelés, mintha a meglévő készülékéken olvasunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest