Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Hasra ütésre kijelenteni, hogy ez a környezetkárosítóbb, felelőtlen gondolkodásra vall. Rendes vizsgálatokkal el lehet dönteni melyik jelent kisebb terhelést a környezetre. Nagyon meglepődnék, ha az derülne ki, hogy a papír, mert egyrészt az erdők lassan regenerálódnak, másrészt csökkentik a légkör CO2 szintjét - itt kell sokszoros pusztítással számolni. Előállítási költségek kb. azonosak lehetnek, a szállításiak már az e-bookok oldalát erősítik, egyedül, mint hulladék problémásabb a kezelésük, de újrahasznosítással ez a hátrány is csökkenthető.
-
DrGonzo22
őstag
Ezek szerint én lemaradtam erről a "flémről". Amúgy engem ezek a Discovery Channelen adott favágós műsorok döbbentettek meg. Ott mondták, hogy az Alaszkában kivágott fát ledarálják, és ezt a darálékot exportálják Japánba, ahol papír készül belőle - aminek nyilván csak egy kisebb százalékából lesz könyv/füzet, de az sem elhanyagolható, és ha van a kiváltására technikailag lehetőség, akkor az szerintem üdvözlendő/támogatandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest