Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Azért irreálisnak nem nevezném.
Egyrészt nem egy házikönyvtár eléri a 2-3 ezer kötetet és többnyire a helyhiány, meg a pénz korlátozza (én már lassan nem tudom hová tenni a - hagyományos, papír - könyveimet). Az igaz, hogy 5e kötet már igen komoly ilyen kategóriában.
Másrészt hozzá lehet számolni újságokat, magazinokat stb., hiszen egy ilyen eszköz ezek "fogyasztására" is kiváló és kényelmes megoldás. Az ötezer kötet nyilván hasraütés-szerű (írhattam volna háromezret akár, sokaknak az is hihetetlen lenne
) volt, de ezeket az egyéb dolgokat is beleértettem. -
Polemius
senior tag
"Polemius: 5000 könyv már könyvtár vagy könyvesbolt.
"Egy ilyen készülékre lazán ráfér ekkora mennyiség. Épp ez az ilyen készülékek egyik nagy előnye. Ugyanakkora méretű, ugyanakkora tömegű marad, ha több ezer könyvet tartanak rajta, akkor is. Az előállítási költsége, és a környezetterhelés is ugyanannyi.
Aki ilyet vesz, az jellemzően sokat olvas, sok könyvet fog elektronikus verzióval fog kiváltani papír helyett.És végre lazán lehet nagy könyvtárunk, nem korlátoz a könyvespolc mérete.

-
Polemius
senior tag
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Na igen, a könyveket is kell szállítani.

Az sem mindegy, hogy mekkora mennyiséggel állítjuk szembe.
Mert ugye egyetlen könyv előállítása valószínűleg jóval kevésbé környezetkárosító, mint egyetlen könyvolvasóé.
De mondjuk 5000 könyv előállítása vs. 1 db könyvolvasó készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest