Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Ez rendben van, csak úgy mondom hogy átlagba szerintem így van, inkább a kicsiknek kedveznek ezekkel a perkekkel meg ilyen olyan kiírásokkal, nem ezek miatt lesz jó egy játék, de ezek nélkül kb senki sem venné meg, cod1 cod2-höz nem kellet semmi ilyesmi, de manapság van aki el se tudna képzelni ezek nélkül egy multi fps-t. Természetesen nem leszel ettől gyerekes és komolytalan, csak olyan dolgokkal teszik tele ami annak kedvez aki béna és nem csapatjátékos.
Társaság miatt én is játszanám, talán ez az egyedüli érv ami miatt megvenném, amúgy felesleges, mw2 után de még cod4 után se érzem magamba a késztetést hogy ezt most meg kell vennem, nem nyújt semmivel sem többet. Az a baj hogy mire elfogadható ára lenne számomra, addigra már cod12 lesz, ez van.. -
BalaNce87
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Ennek ellenére mégis a 12 évesek körében a legnépszerűbb a játék, 20 vagy felette lévőket egyre kevésbé érdekli ez a sorozat, komolytalan és gyerekes, csak az egyéni a teljesítmény ami számít. Ettől függetlenül engem is érdekel, de nem látok benne semmi potenciált, számomra már érthetetlen a népszerűsége, persze mw2-vel nem játszottam csak free weekend erejéig, így ez lehet viszonylag sok ideig lekötne. Egy single playert bepróbálok azt el is lesz felejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest