Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a téli időszámítás nem triviális. Mindig is 8-tól 4-ig dolgoztam és télen sötétben értem a melóhelyre és sötétben jöttem el. A nyári időszámítással télen sötétben érek oda, de még van egy kis fény, amikor eljövök. Nekem ez baromira sokat számítana. Volt olyan munkahelyem, ahol megtehettem, hogy 7-től 3-ig melóztam és sokkal jobban éreztem magam akkor.
(#29) Donki Hóte: Gyerekkoromban még be lehetett vinni a gyerekeket héttől a suliba. Volt velük egy tanár, akivel át lehetett nézni az aznapi házi feladatokat és ha esetleg valamiért nem készült el, segített megcsinálni. Talán ezt kellene visszahozni és nem lenne gond a későbbi kezdéssel.
-
szebe
addikt
De hogy télen mindenki beledöglik a sötétben való munkába menésbe
Nincs jó, csak kevésbé rossz. Én inkább megyek sötétben dolgozni, ha cserébe vilgosban tudok hazamenni.
Jelenleg az őszi óraállítástól január végéig fél5 előtt lemegy a nap. Reggel is időben el kell indulni, szintén sötét van. Akkor legalább délután legyen világos. -
-
-
Tudom.
És azt is tudom, hogy putyinland is a nyári megtartásával kezdte. Aztán állt vissza a délben van 12 óra állapotra. És azt is tudom, hogy egységesen kell váltani, hogy ne legyen folyamatos zónaváltás az országaink között.Ha valami nem megy, akkor vissza kell térni a kiindulóponthoz. Az pedig a télen alkalmazott időszámítás. Esetleg a legrégebbi állapothoz. Akkor van dél, amikor a Nap a legmagasabban látható. Ma már nem lenne gond ehhez az állapothoz igazodni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest