- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm... Igen, akkor a Noiseblocker is érdeklődést érdemel. Nekem is ez a bajom, anno az AF140-eseket is azért vettem, mert hátha kell az extra levegőmozgatást. Igazából az Radeon R390 mellé kellettek csak igazán, addig felesleges volt a házventik mellé plusz légmozgás...
Bevallom nem mertem nagyon lehúzni a Pure Wings 2-őt. Nem tudom, hogy ilyen árkategóriában milyen a többi, ezért írtam azt, hogy ár/értékben még lehet jó választás. Viszont mindent összevetve a Wing Boost 2 minden szempontból verte, tehát egyértelműen jobb választás, plusz ezer forintot szerintem megér...
-
fogtunder
nagyúr
az olasz tesztoldal szintén tesztelte a Noiseblocker eLoopokat, azok még 12V környékén is kb. hangtalanok, és egy lehelletnyivel olcsóbbak a Noctuáknál.
van egy 5 éves Schyte Gentle Typhoonom, ami max 800rpm-es, nagyon sok üzemórával sincs semmi hangja a mai napig, de már nem gyártják, ránézésre az EK Vadarr ventik hasonlítanak rájuk, jó kis venti, de nem is volt olcsó és azért nagyon sok levegőt nem szállít.
első körben én is Pure Wings 2-vel próbálkoztam, óriási csalódás volt a hangja, állítólag a régi szériák jobbak voltak ennél, hát amit ez 8V környékén produkált, azt én senkinek nem ajánlom, nincs értelme pénzt költeni rá.
viszont a héten beszerzett Lepa bol.Quiet-ek elég jók, 7V-on még nem nagyon van hangjuk, felette kicsit megjön, de még mindig nem túl zavaró.
ahogy néztem, a középkategóriában ebbe és a Wing Boost 2-be érdemes pénzt rakni (amúgy van full fekete Wing Boost is, csak most valamiért nem nagyon kapni), jó a Noctua meg az eLoop, csak ha fel akarsz velük szerelni egy közepes ATX házat, akkor hirtelen elköltesz 30+ ezer forintot, ami a legtöbb esetben több, mint maga a ház ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged