Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kérdés, hogy szüksége van-e GPT-re és a vele járó hülyeségekre. Az itteni esetben egyértelműen nem. Továbbá mivel még üres a vinyó és cifu nem is kezdő, simán meg tudja tenni az átállítást.
A Debian csapatát kivéve meg kb. minden más disztrónak sikerült megoldania, hogy ott legyen a választott telepítési nyelvnek megfelelő nyelvi fájl a telepített rendszerben. Ha ez nekik nehéz feladat, akkor egyáltalán miért csapják oda a KDE-t? Lenne csak 2-3 DE, de azok normálisan beintegrálva a disztróba, nem csak hozzácsapva hogy nesze paraszt itt van.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem abban maradtunk tegnap, hogy nem szívatod magad GPT-vel? Már rég túl lennél mindenen.

bambano: milyen szép lenne ha legalább egy magyar nyelvet tartalmazna a KDE-s Debian. Én tudom mit kell letölteni és hogyan kell átállítani, de másoknál ez elsőre nem lesz egyértelmű. No meg az sem lenne rossz, ha valahogy el lehetne mozdulni a 4.8-as régi KDE verzióról fölfelé, pl. az overkill testing bekapcsolása nélkül.
Syl: az eOS-el én csöndben maradnék!

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miféle ellenforradalmi blog ez kérem szépen?

Na röviden az van, hogy a kparted GPT támogatása még nem tökéletes, GPT-n a telepítést megelőzően kell mókolni hogy használható legyen. Sokkal egyszerűbb ms-dos fájlrendszert használni, ha nincs indok a gpt-re.
MurdR: szerintem valami egész mást mondtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Spórolós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi