- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kérdés, hogy szüksége van-e GPT-re és a vele járó hülyeségekre. Az itteni esetben egyértelműen nem. Továbbá mivel még üres a vinyó és cifu nem is kezdő, simán meg tudja tenni az átállítást.
A Debian csapatát kivéve meg kb. minden más disztrónak sikerült megoldania, hogy ott legyen a választott telepítési nyelvnek megfelelő nyelvi fájl a telepített rendszerben. Ha ez nekik nehéz feladat, akkor egyáltalán miért csapják oda a KDE-t? Lenne csak 2-3 DE, de azok normálisan beintegrálva a disztróba, nem csak hozzácsapva hogy nesze paraszt itt van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem abban maradtunk tegnap, hogy nem szívatod magad GPT-vel? Már rég túl lennél mindenen.
bambano: milyen szép lenne ha legalább egy magyar nyelvet tartalmazna a KDE-s Debian. Én tudom mit kell letölteni és hogyan kell átállítani, de másoknál ez elsőre nem lesz egyértelmű. No meg az sem lenne rossz, ha valahogy el lehetne mozdulni a 4.8-as régi KDE verzióról fölfelé, pl. az overkill testing bekapcsolása nélkül.
Syl: az eOS-el én csöndben maradnék!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miféle ellenforradalmi blog ez kérem szépen?
Na röviden az van, hogy a kparted GPT támogatása még nem tökéletes, GPT-n a telepítést megelőzően kell mókolni hogy használható legyen. Sokkal egyszerűbb ms-dos fájlrendszert használni, ha nincs indok a gpt-re.
MurdR: szerintem valami egész mást mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest