Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Bocsánat, eredetileg nem ellenforradalmi posztnak szántam, egy hozzászólásnak indult a te blogposztodhoz, hogy ugyan már, mi a fenéért vagyok én ilyen béna, hogy még feltelepíteni sem tudok egy amúgy népszerű disztrót, csak olyan hosszan szenvedtem vele, hogy a végén felfokozott lelkiállapotban kiraktam saját bejegyzésnek.

Lehet délután megpróbálom újra, de akkor tisztázzuk:
A lényeg, hogy vagy valami mással formázzam meg GPT-sre a particiót, és akkor elfogadja?

-
"Sokkal egyszerűbb ms-dos fájlrendszert használni, ha nincs indok a gpt-re.": ezen a gondolaton még fésülni kellene, mert ez kb. úgy hangzik, hogy ha nincs hidratáló szappanod, jó lesz a sör is helyette.
a poszthoz: ha problémás a particionálás, akkor dd-vel kinullázzuk a diszk elejét és oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest