Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinak
tag
Már bocs, de hardver hibáról egy szót sem szóltam. Illetve arra reagáltam, ha nem volt egyértelmű, hogy
"De mint tudod akinek baja van egy termékkel annak mindig nagyobb a szája".
De ha az a baj, hogy valaki elmondja a negatív tapasztalatait, hogy más ne essen ugyanabba a csapdába, akkor bocs. De mint látod nem az első emberke vagyok akinek nem aktivál, és ha olvastad nekem hál istennek ezzel nincs gondom, hisz van legális kulcsom, és saját magam hibájának tartom, hogy már megint bedőltem az olcsó árnak, hisz köztudott hogy az olcsó a drága!
De ugyanmár valaki mondja már el nekem, hogy ezen a Windows mitől legális? És mitől is kellene, hogy legálisan aktiválódjon? Ha ezt valaki tudja akkor megemelem előtte a kalapomat!
Ezeken a gépeken egyik win sem legális, függetlenül attól, hogy aktiválódott vagy sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest