Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én ezeket nem kifogásoltam. Más dolgokról írtam.
Pl. ezzel a kijelentéseddel nem értettem egyet, amit szerintem a saját véleményeiddel is megcáfoltál:
"ebben az árszegmensben (i3 alatt) az IGP megegyezik az összes processzorban."
Te magad írod, hogy egyik 6. generációs a másik meg 7.Kérdésedre a válasz: Eddig sem, és a jövőben sem javaslok AMD CPU helyett Intelt. Sem pedig fordítva. Ha valaki Intel platformot választ akkor annak meg tudom mondani, hogy X összegből milyen konfigot érdemes összeválogatnia az általa preferált felhasználási területhez.
(#94) KAMELOT : Erről van szó! Most ezt az eredményt transzponáljuk át az 5 évvel korábbi kiadású COD4 minimum beállításokra. Máris érthető lesz miért írtam, hogy G860 szintű Intel CPU-val már "játszható" szintet lehet elérni. Aki nem hiszi próbálja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az új Ivy Bridge alapú Celeron. Mit tud a régi szériával és egy A6-5400K-val szemben?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest