Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tetszetős darab. De ez a méret mánia már sokszor nevetséges, persze értem én hogy minnél kisebb meg minden, dehát az elődje sem votl szerintem túl nagy.
-
banhammer
veterán
Kisebb, könnyebb.
Egy kicsit keményebb vagy jobban tekeredő kábel meg lerántja a helyéről. -
.:LoMAX:.
aktív tag
Cuki

-
Apika
addikt
Nagyon jól néz ki, kompakt kis darab....

-
Tigerclaw
nagyúr
Tetszik ez az új vonal. Épp most tornáztam kicsit a géppel hangkártya telepítés miatt. Maga a gép van vagy 15 kg és tök jó, hogy az asztal alatt kell bujkálni, meg érzésre csatlakoztatni a kábeleket. Az Apple nagyot alkotott a mac minivel, bár az szerintem már túl kicsi és ahogy tudom, emiatt eléggé melegszik, meg nekem kellene egy ODD hozzá. Szóval jó látni, hogy a PC nem csak a kilowattos tápegységek irányába tud fejlődni. Az biztos, hogy a következő gépem ilyesmi lesz, vagy valami ultrabook szerűség (persze a jobb GPU-ról nem mondok le, szóval az integrált Inteles megoldások nem játszanak nálam)
-
nebulo
tag
Kíváncsian várom merre tartanak majd az ilyen pici gépek. A berobban a felhősödés, akkor aztán igazán hasznosak lehetnek. Csak annyi saját tárhellyel amennyiről a rendszer elfut (vagy még az is online).
-
Móci
addikt
Nekem nagyon tetszik, frankó kis cucc.
-
aram01
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
jó lenne,ha már lassan a gyufásdobozhoz sem kellenének vezetékek

-
Lassan egy gyufásdoboz lesz 4-6 usb bemenettel meg egy hdmi kimenettel oszt jónapot....
-
hunmyke
aktív tag
Ahogy nézem a szerelhetősége kicsit jobb lett, mint a ZOTAC MAG HD-ND01-nek.
1-2 hete kellett memóriát bővítenem egy ilyenbe, és aki kitalálta, hogy körbe patentes legyen hátlaprögzítés, azt azzal büntetném, hogy egy életen át ilyet kelljen szétszednie. A legjobb az volt az egészben, hogy kékhalálozott a memória miatt, kiderült, hogy a memória hibás volt (memtest86 által) és szedhettem szét újra a gépezetet. -
Gusztáv
addikt
Ha még egy kicsit gyúrnának a doboz kinézetén, akkor nagyon versenyképes termék lenne. Nálunk egy E-350 ZBOX van beüzemelve. Hardveresen nagyon jól össze van rakva, ha beleraknák egy szálcsiszolt készülékháza, akkor szerintem még több vevőt tudnának fogni.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Nagyon szép és nagyon kicsi. Kíváncsi is vagyok a teljesítményére.

-
aram01
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
én meg inkább egy 64gb-os sd kártyát tennék bele
-
Kriza
őstag
Képen szép és jó, de a sok kábel amit a hátuljába kell szúrni (HDMI, 1-2USB, táp, esetleg LAN vagy Wifi adapter) nagyon elrontja az összképet. Inkább ezeket kellene valahogy eltüntetni. Már persze amit lehet.
-
törölt tag
Ez lenne előrelépés? szépen lassan kívülre kerülnek az alkatrészek. Bár a doboz tényleg kisebb lesz

Viccet félretéve, azoknak jó alternatíva lehet, akik NAS-on tartják a cuccaikat, és utp-vel akarják ezzel összekötni.
Ha túl kicsi/könnyű/borulékony lesz a doboz az a felhasználóban a gagyi érzetet keltheti

-
macilaci78
nagyúr
És szép is.

Bár a méret rovására én beraknék egy 3,5"-os HDD-t a házba, mellé Inkább legyen szélesebb, mint vastagabb. A mai lapos TV-k hátulján ugyan elférne és egy USB-port is felszabadulna. -
Sanya
nagyúr
dícséretes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest