- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
#57833216 #34 üzenetére
Nos akkor, ha napi 8 órát gyakorolsz x éve, akkor nagyon jól kell csinálnod, ha leszólod Travist, szóval egy videót, vagy min. egy hanganyagot szívesen megnéznék/hallgatnék, hogy lássam tényleg így van-e. Ugyanis én sem vagyok kezdő, elég rég óta nyomom a dolgot, de azért Travis mindig is példakép marad. Nem csak hihetetlen ritmus érzéke van, ami ugye nem árt, ha dobos vagy, de nagyon magas szintű a technikája, és a reakcióideje. (gondolom láttad, hogy úgy is végignyomta a koncert turnét, hogy eltört a keze. És 1, azaz 1 darab kezével dobolta végig a számokat) Na ha ezeket tudod, ugyanilyen letterman stílusban, na akkor azt mondom te is olyan szinten vagy, addig nem igazán. Már boccs.
-
plus44
veterán
válasz
Noel Ryyka #26 üzenetére
Ez hol van?
-
plus44
veterán
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Meg vagy kövezve.
-
plus44
veterán
Nos örülök, hogy vannak itt is Blink fanok.
Persze nekem is eredetiben vannak a lemezek, hallgatom és játszom is őket, de nem hinném, hogy divat lenne hallgatni. Aki azért hallgatja, az ugye bár nem a Blink-et szereti, hanem egy hülye divatmajom, szóval innentől kezdve nincs is mit beszélni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Blink 182, a tagok és a belőle kiváló együttesek bemutatása, azaz: A Nagy Blink 182 cikk
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest