- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
-
Thome
veterán
Nem vau-vau, de már csak elméletben kevesebb mint 1 hónap, de legrosszabb esetben is maximum 2 hónap és nyúú album...
Az újabb koncertfelvételekről elég erősen átütött, hogy szar hangja van Tomnak, azért bízom benne hogy a stúdiófelvételeken megoldják a hangja javítását, valahogy nagyon elcsesződött az idők során...
-
pschio
őstag
ha minden igaz nyáron új album
-
Tv
senior tag
Persze, minden viszonyítás kérdése. Szerintem is jól dobol, csak azt írtam, hogy nem a legjobbak közt van azért. Ha alapvetően ilyen, és hasonló stílusó zenéket hallgatsz, akkor valóban kiemelkedően jónak tűnhet mert erre punk/punk-rock sílusra általában sokkal egyszerűbb dobmenetek a jellemzőek, és tényleg kellemes, hogy Ő nem csak egy-két alapot üt. De mondjuk egy trash/power stb. metalban teljesen másról van szó.
-
Tv
senior tag
Köszi az írást
Nagyon kedvelem a zenéjüket. Travis tényleg elég jól dobol, viszont az erős túlzás, hogy a legjobbak közt volna (bár ez lehet nem is volt írva, csak kezd vita kialakulni). Az adott stílushoz szerintem tökéletes ahogyan dobol.
-
fasirTTT
őstag
amikor a címet megláttam gondoltam magamba..hmm ki az az örült aki a CD-ket darabolja és számol be róla...
hát megnéztem és nem az
elég tartalmas "kis" írás -
Beerwolf
senior tag
Kár, hogy csak most találtam meg ezen írásodat.
Nagyon tetszett!Én is nagyon nagy Blink fan vagyok, gyerekkorom meghatározó bandája volt.
És az Amerikai Pite is ott van
Nagyon szeretem a zenéjüket, sokat hallgattam minden albumot, egy Rock Show vagy egy First Date nagyon szép emlékeket idéz fel.
Hallgatom az Angels and Airwaves-t is, nekem az is nagyon bejött.
Viszont másik két bandáról nem tudtam, úgyhogy most biztos utána is nézek, amit hallgattam belőlük most youtube-on az nagyon bejött, úgyhogy biztos jó. -
cucka
addikt
Hallgass Meshuggah-t, ott elég érdekes dolgokat üt a dobos. Esetleg ajánlhatok valamilyen nagy nevű death metál zenekart, figyeld meg, ott miket dobolnak. (Pl. Nile vagy Morbid Angel). De a legkézenfekvőbb a Dream Theater, ott is meglehetősen jó a dobos. Esetleg keress rá Mike Terrana nevére valamelyik videós oldalon. Vagy ott van a sok elborult jazz dobos (Dave Weckl, Vinnie Colaiuta, stb.), esetleg a totál őrült Terry Bozzio. Rengeteg elképesztő tudású dobos van.
-
cucka
addikt
Nem vagyok elszállva, boccs, de tény, hogy nem sok olyan dobost láttam, hallottam, mint ő
Hallgass death metált. Számtalan elképeszően tehetséges dobos van. Saját stílusában jól tolja Travis, nem mondtam egy szóval sem, hogy ne lenne ügyes csávó, de azért javaslom, hallgasd és nézd meg, miket üt egy csúcskategóriás metál vagy jazz dobos.
-
plus44
veterán
válasz
#57833216 #34 üzenetére
Nos akkor, ha napi 8 órát gyakorolsz x éve, akkor nagyon jól kell csinálnod, ha leszólod Travist, szóval egy videót, vagy min. egy hanganyagot szívesen megnéznék/hallgatnék, hogy lássam tényleg így van-e. Ugyanis én sem vagyok kezdő, elég rég óta nyomom a dolgot, de azért Travis mindig is példakép marad. Nem csak hihetetlen ritmus érzéke van, ami ugye nem árt, ha dobos vagy, de nagyon magas szintű a technikája, és a reakcióideje. (gondolom láttad, hogy úgy is végignyomta a koncert turnét, hogy eltört a keze. És 1, azaz 1 darab kezével dobolta végig a számokat) Na ha ezeket tudod, ugyanilyen letterman stílusban, na akkor azt mondom te is olyan szinten vagy, addig nem igazán. Már boccs.
-
cucka
addikt
válasz
#57833216 #34 üzenetére
Ööö, mutatnál valamilyen videót vagy hangfelvételt?
Nem mondom, hogy ez a Travis csávó akkora nagy ász dobos lenne vagy hogy rettentő bonyolult dolgokat ütne, de nekem laikus füllel egyáltalán nem tűnik ügyetlennek. Emellett látványosan is üt (igen, tudom, parasztvakítás, de színpadon akkor is számít) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Istenek vagytok!
Viszont a remake verzió az, amit én láttam TV-ben [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Srácok, keresek egy Blink számot, de hiába ismerik a zenekart, mintha kínaiul beszélnék. Volt neki klippje, valamikor 5-8 évvel ezelőtt lehetett TV-ben, egy romos kastélyban zúznak, körülöttük meg újságpapír, meg rakás törmelék száll mindenfelé, iszonyat szél van.
Próbáltam meglelni youtubeon, de nincs fent. Jah és emlékeim szerint fekete-fehér volt a kép.
Ha valaki tudja mi lehet ez, lécci mondja meg.
-------------
Szép, alapos írás, a zene meg jó!
-
plus44
veterán
válasz
Noel Ryyka #26 üzenetére
Ez hol van?
-
Noel Ryyka
csendes tag
Nagyon jó írás! Én is imádom a blink-182-t, az Amerikai Pite filmekből ismertem meg őket. Amikor először meghallottam, akkor tudtam, hogy ez kell nekem, ez a pörgős, szabadságot jelentő zene.
Ott van az a szám cím, hogy "Who's gonna shave your back tonight". Biztos helyesen írtad le, vagy direkt ez a címe? Mert tudtommal a shave az borotválás jelent.
-
baliii
senior tag
Jó írás, én is a Blink-et ismertem meg még jó régen elsőként, és azóta is szeretem.
Lehetett volna kicsit írni a TRVS&DJAM dologról, mert sztem eszméletlen jó az is. Na meg ugy tudtam h Travis már elvált Shanna-tól, de lehet hogy csak rosszul emlékszem!
Még1szer: szép munka -
ktg3
őstag
az író a szívemből beszél
blink 182 , plus44 nagyon nagyon ottvan -
buherka
addikt
Hínárt zabál a hülyéje?, pedig ahogy elnézem nem éppen vegetáriánus.
Vagy csak ennyire szőrös a nyelve? -
total90
veterán
Jóféle írás
Én zenei téren amolyan mindenevő vagyok, szeretem a Blinket is. Igazából 6-7 éve hallgatom, de van néhány régi számuk is ami tetszik.
-
aram01
nagyúr
"- Tom DeLonge - gitás, vokál" legyen inkább gitár
jó cikk csak így tovább
-
plus44
veterán
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Meg vagy kövezve.
-
ezaz, még több poprockot a vízagyú népnek...
(kövezzetek meg)
-
Vapor
aktív tag
Jó cikk
nekem is a kedvenceim közé tartozik a blink.
Eddig fel sem tűnt, h szerepelnek az amerikai pitében, de most rákerestem és tényleg.Travis balesetéről lévő részt nézd át, mert kicsit homályos
-
plus44
veterán
Nos örülök, hogy vannak itt is Blink fanok.
Persze nekem is eredetiben vannak a lemezek, hallgatom és játszom is őket, de nem hinném, hogy divat lenne hallgatni. Aki azért hallgatja, az ugye bár nem a Blink-et szereti, hanem egy hülye divatmajom, szóval innentől kezdve nincs is mit beszélni róla.
-
negyedes
addikt
Grat a cikkez, nagyon alapos lett!
Volt par szamuk amit en is szerettem, de soha nem voltam rajango es nem is leszek, nem az en stilusom.
Sajnos nalunk mar-mar "divat" blinket hallgatni. Ez az alap a deszkasoknal, ilyn trendu embereknel. -
[balu]
tag
A cikk részletes, jól sikerült, és bár a zene egyáltalán nem nekem való, élveztem az olvasását.
-
mephi666
nagyúr
régen én is renget blinket hallgattam... kb minden albumukat 100szor végighallgattam... jókis hangulatos pop-rock-punk(?) keveréket nyomtak...
bírtam a zenéiket... otthon szerintem átolvasom a cikket figyelmesebben, mert most kevés az idő...
szép+jól összeszedett munkának tűnik
-
Raymond
titán
-
anjani182
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Én is nagy blink fan vagyok, látható a nevemből is
Igen, valószínűleg nem fogják túlszárnyalni már egyik albumot sem!
A jobb albumokat megvettem eredetibe, Enema, Take Off, sőt a Boxcart is, DVD-ket is rendeltem amerikából.
-
luw2win
őstag
Travis eszméletlenül bánik a dobbal
[link]
Amúgy nem csípem ezt a stílust de tényleg alapos munka -
Alvin_ti4200
félisten
Tinédzserkorom meghatározó együttese
Az EOTS a legjobb album a sok közül, valószínűleg akármennyit készítenek még, nem fogják tudni túlszárnyalni. A Boxcar Racer nem volt rossz, a Plus44 kifejezetten jó, viszont az AaA szerintem nagyon lapos sideprojektnek bizonyult. Szerintem lassan a nagy rivális (Sum41) is fel fog bomlani, nagyon nem hallani arról a tájékról se semmit. Mondjuk az énekes helyében én is inkább Avrillel lennék elfoglalva
-
DarkByte
addikt
Le a kalappal, ez nagyon durva írás.
Közel sem gondoltam hogy ennyi albumjuk van. Nálam a Rockshow, What's My Age Again, All The Small Things, és a Stay Together For The Kids ami megvan és rendszeresen hallgatom is. Munka után mindenképpen elolvasom egészében.
-
dokar
addikt
nekem az ilyen zene nem tetszik, de a lapokat átpörgetve elég alapos munkának tűnik a cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Blink 182, a tagok és a belőle kiváló együttesek bemutatása, azaz: A Nagy Blink 182 cikk
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest