- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok egy linux-mágus, a parancsokat is rendre elfelejtem, mivel ritkán használok terminalt. Igaz mindig megtalálom amire szükségem van.
Na én is pont ugyanígy vagyok ezzel. Amit használok az megmarad egy ideig, aztán husss...Gondolom neked a foglalkozásod is valami számtech közeli lehet, ha nem tévedek
Nem, teljesen más a polgári foglalkozásom. GMP/ISO13485 alapú validálás. -
Csak azért tűröm meg a windózokat, mert néha szükség van rájuk. Amúgy nem értem, h linux alapú készülékekhez miért kell win...
Hát ezzel pont így vagyok.
Ezért szeretem használni a dd parancsot adb-n keresztül. Ha van root, onnantól módosítható a "bele" a telefonnak, és nem csak magas, hanem alacsony szinten - pl. uboot csere, ebr1/ebr2 csere, CWM felrakás...
Csak ugye flash-eléskor a win-only preloader kapcsolatnak nincs natív Linuxos támogatása. -
janez
aktív tag
Frissítettem a mobileuncle-t (nem frissítette, hanem érdekes módon egy másikat telepített mellé), aztán feltettem vele a TWRP-t. Kezdhetem újra belakni... De az nem hagy nyugodni, hogy nem ment föl az a rom, futok még egy kört.
Szerk.
Nem tudom kell e nekem CWM. Később talán.
Egy kicsit regenerálódnom kell a degenerálódás után, aztán leírom blogba is a tényeket, tapasztalatokat. -
janaman01
addikt
mit használsz win 8 ? próbáld meg felrakni ezt a drivert is ...nálam ez volt jóés egy restart
-
No akkor nézd meg, van-e rajta factory mode. Lenovo-éknál ez általában a hangerő fel + power gomb.
Ha van ilyen mó, akkor támadd meg az MTKDroidTools-zal.P780 és A820 esetén így mentettem meg telefont a tetszhalott állapotból.
Igaz, ezek 6589-esek, de működnie kell 6582 eseetén is - szerintem. -
-
janez
aktív tag
Ennyit szívni...
Feltettem egy gyári (picit régebbi) firmware-t gond nélkül. Persze nem rootolt és nem is tudtam megoldani.
Recoveryt sem sikerült flashelnem.
találtam egy másik fw-t, gondoltam kipróbálom, de nem akar felmászni, a piros után megáll a mutatvány.
Egy rootolt custom romot is leltem rá a lenovo-forum.ru-n, de nem tudom letölteni, mert orosz testvéreink nem teszik lehetővé.
Nem értem mi van...
Egyszer tette fel az mtk droid tools a superusert stb, de akkor sem lett rootolt a készülék.
Próbálok még informálódni tovább, hátha valami összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged