- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
Hónapokig nem bootoltam az ikszpét, nem is tudtam használni azonnal. Az Avast panaszkodott, frissítsem, aztán a rendszer is követelte ami neki jár. Őrült módon tekert a vinyó.
Cappa: Nem vagyok egy linux-mágus, a parancsokat is rendre elfelejtem, mivel ritkán használok terminalt. Igaz mindig megtalálom amire szükségem van. Gondolom neked a foglalkozásod is valami számtech közeli lehet, ha nem tévedek.
Miután a root hozzáférésem megszűnt, csináltam egy twrp-s mentést. Azt nemrég visszaállítottam kényelmi okokból. Gondoltam menni fog a rootolás meta mode-ban. Nem ment!
Úgyhogy újra flash és root. Villogó és gyökér
Orosz oldalakon hasznos a google fordító és egyben mulatságos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- 5db os játék csomag
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest