Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát bíz' log nélkül nehéz kitalálni, max az a sejtésem van, hogy jelenleg 2 scatter van, és ez megzavarja (ez akkora feltételezés, mint az ólajtó...)
Nézd meg, hogy az md5 fájlban ott vannak-e az scatter-ekhez tartozó md5 összegek.
@(#648) arfer
A prepare blocks for flashtool szerintem akkor kell, ha flashtool-lal kibányásztad egyben az egész teló háttértárát
Nem, nem így van.
Arra a "To process file ROM_ from flashtool" gomb való. -
arfer
senior tag
Ugyan nem cappa vagyok, és lehet, rosszul is tudom, de az általad beírt mentés már jó a flashtool-nak alapból. A prepare blocks for flashtool szerintem akkor kell, ha flashtool-lal kibányásztad egyben az egész teló háttértárát, és azt kell szétbontani olyan formára, mint amit linkeltél. De majd az okosak kijavítanak, ha h*lyeséget írtam...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest