Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• btomi9

aktív tag

válasz cappa72 #411 üzenetére

Köszönöm! :R

Egyébként rosszul írtam, a telefonomban a 6592-es 8 magos proci van, de már álmos voltam :)

Szóval nekem még gyári állapotban van a telóm, a rootolást kivéve, akkor az MTK droid tools mentés az mentette a gyári recovery-t is? (nem biztos, hogy precízen használom a kifejezéseket, arra gondolok, amit kikapcsolt állapotban a hangerő +gomb és a bekapcsológomb együttes lenyomásával lehet elérni), egyébként abból is csináltam egy backupot.

Amin még aggodalmaskodom, az az ADB driver. Ha kiszedtem mindkét SIM kártyát és az akksit, akkor ha a telefont rádugom a számítógépre, az eszközkezelőben (angol nyelvű Win7 x64-et használok) megjelenik az MTK65xx Preloader eszköz, de csak pár másodpercre, utána jön a windowsos eszközeltávolító hang, és az eszköz eltűnik. Aztán pár másodperc múlva visszajön, és ez így megy a végtelenségig.

Próbáltam drivert telepíteni, sikerült is, de a jelenség ugyanez (csak most már nem sárga felkiáltójeles, hanem a rendes eszközt felismeri).

Nem tudom, hogy ez normális-e, illetve ha ne adj' Isten flashelni kellene, akkor emiatt majd pont nem fog sikerülni? Tudtok erre valami jó tippet?

• arfer

senior tag

válasz cappa72 #411 üzenetére

Ezt már korábban is akartam kérdezni Tőled, hogy máskor is írtad, hogy MTKDroidTools után csináljunk CWM mentést is. A DroidTools-os mentés egyben nem CWM mentés is? Pedig mintha úgy nézne ki, pontosabban bővebb, több fájlból áll, de olyan fájlok is vannak köztük, amilyeneket a CWM gyárt. Vagy rosszul tudom? Mondjuk még nem próbáltam CWM-ből visszaállítani a DroidTools-os mentést, az egyértelmű lenne :) ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés