Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
sziasztok,
ez egy thunderbird is5 aza egy iphon 5s klón, ami sokáig működött, és kijött egy gyári újabb rom amit felraktam rá. Azzal is működött jó ideig, aztán egyszer csak kiírta, hogy no sim, pedig bent volt Áttettem egy másik telefonba ugyanezt a kártyát és az azóta is jól megy vele.
Aztán elkezdtem kutakodni, hogy mi lehet a baja, ha hardveres akkor sokat nem tudok vele kezdeni, de pl a mobile uncle-t ha behívom és a telefon infót akarom lekérdezni, akkor írja ki, hogy "unfortunately, the process com.android.phone has stopped". szerintem itt lesz a bibi, csak nem tudom hogylehetne ezt helyreállítani.
utána olvastam, azt tanácsolják tobb helyen is, hogy töröljem az appok-nál a contact ból az adatokat. Én minden appból kitöröltem, de így sem OK.
IMEI számot ad a *#06#-re.de sajnos nem engedi visszarakni pl az eredeti ROM-ot, Az SP elindul letöltéssel, rádugom a telefont de semmi.
Lehet hogy nem jó az illesztő program a gépen?
Rootolt a telefon, MT6572 ROM menne rá, de nem.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi