- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
sziasztok,
ez egy thunderbird is5 aza egy iphon 5s klón, ami sokáig működött, és kijött egy gyári újabb rom amit felraktam rá. Azzal is működött jó ideig, aztán egyszer csak kiírta, hogy no sim, pedig bent volt Áttettem egy másik telefonba ugyanezt a kártyát és az azóta is jól megy vele.
Aztán elkezdtem kutakodni, hogy mi lehet a baja, ha hardveres akkor sokat nem tudok vele kezdeni, de pl a mobile uncle-t ha behívom és a telefon infót akarom lekérdezni, akkor írja ki, hogy "unfortunately, the process com.android.phone has stopped". szerintem itt lesz a bibi, csak nem tudom hogylehetne ezt helyreállítani.
utána olvastam, azt tanácsolják tobb helyen is, hogy töröljem az appok-nál a contact ból az adatokat. Én minden appból kitöröltem, de így sem OK.
IMEI számot ad a *#06#-re.de sajnos nem engedi visszarakni pl az eredeti ROM-ot, Az SP elindul letöltéssel, rádugom a telefont de semmi.
Lehet hogy nem jó az illesztő program a gépen?
Rootolt a telefon, MT6572 ROM menne rá, de nem.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest