Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy Spflashtool-al úgy raktam fel 4.4-et, hogy format+download (mást nem engedett)
Most már tudom hogy ezt nem kellett volna, mert eltünt az imei stb... (dg550 mtk6592)
Vissza tudtam állítani, de ez ugye csak ideiglenes, az első gyári adatok visszaállításáig tart.
Na most MTKDroidTools-os mentést csináltam a gyáriról, abban elvileg minden van... de hiába raktam vissza azt Spflashtool-al akkor is csak ideiglenes maradt, próbáltam megint formattal visszarakni (hátha) de akkor meg: http://www.kephost.com/images/2014/08/15/Kepkivagas3.jpg
Most ott tartok, hogy ezt néztem: http://m.logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.html
és a dumchar_info az olyan, de telepítő sript-et se tudom hol van, illetve CWM szkriptet se tudnék készíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FOTÓS beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest