Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy Spflashtool-al úgy raktam fel 4.4-et, hogy format+download (mást nem engedett)
Most már tudom hogy ezt nem kellett volna, mert eltünt az imei stb... (dg550 mtk6592)
Vissza tudtam állítani, de ez ugye csak ideiglenes, az első gyári adatok visszaállításáig tart.
Na most MTKDroidTools-os mentést csináltam a gyáriról, abban elvileg minden van... de hiába raktam vissza azt Spflashtool-al akkor is csak ideiglenes maradt, próbáltam megint formattal visszarakni (hátha) de akkor meg: http://www.kephost.com/images/2014/08/15/Kepkivagas3.jpg
Most ott tartok, hogy ezt néztem: http://m.logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.html
és a dumchar_info az olyan, de telepítő sript-et se tudom hol van, illetve CWM szkriptet se tudnék készíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- LEGO klub
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- TP-Link TL-ER7206 Omada Gigabit VPN router
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest