- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo69
csendes tag
Üdv mindenki!
Nem találtam jobb topicot a problémámra. Vettem aliexpressen egy 1:1 Hdc galaxy note 3 Mtk6582 4x1,6ghz 2gb ram /32gb rom telefont. Egy napig minden tökéletes volt adatok is stimmeltek leellenőriztem, működött minden (spen, érintés nélküli hxlyeségek stb.). Eltelt egy nap, reggel ismét kezembe vettem a telefont kb fél órát nyomkodtam és minden előzmény nélkül a képernyő egyszerc sak becsíkozódott függőlegesen, hogy éppen csak látni lehetett rajta valamit de azt egyáltalán nem tisztán. Ezután felvettem a kapcsolatot az eladóval, ő azt mondta hogy összeomlott a ROM és elküldte nekem a gyárit hogy sp flash tool-al csináljam meg. Nem is volt nagy probléma hisz csináltam már egy pár ilyet, viszont sp-ben először a downloadot indítottam el (ezt lehet nem kellett volna) be is fejezte a műveletet sikeresen, ezután elindítottam a firmware-upgarde-t ennél ezt írta ki: BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032) ezután a telefon semmire nem reagált, se kép se hang, a számítógéphez is csak nagyon nehezen sikerül csatlakoztatni akkor is ismeretlen eszközként. Próbáltam már kismillió drivert de semmi. Most ott tartok hogy úton van egy új alaplap és kijelző hozzám. Szerintetek meg lehet még menteni a mostanit valahogy? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- Thrustmaster th8a váltó
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest