- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
herc234
csendes tag
válasz
nokiauser #642 üzenetére
Nekem mondod?
Z2-őt mostmár nem akarok venni hogy aztán 2 év múlva 5 ezerért se tudjam eladni :-)
Nekem sikerült egy ilyet vennem bár még csak nav-bácsinál van.(persze hogy pont ez
bukik meg a vizslán a többi vacak meg mind átjön)De mivel épp vitában vagyok az eladóval
(hiába nem nagyon tetszik már a dolog) az kéne hogy amint megjön a cuccos azonnal tudjam
bízonyítani hogy kamu az egész és akkor mondjuk ki lehet vele egyezni egy alacsonyabb árban.
A droidtools amit csinál scatter filet-t azokból az infókból honnan töli le a flashtools a dolgokat?
Egyáltalán a DT a hardware-t nézi vagy csak a szoftware-t?Állítólag ehez a telefonhoz tartozik
ez a zip file amit nézegetek.(egy másik kereskedötől kértem) A file-ban találtam pár temp file-t.
Mindenféle benchmark progitól. (antutu cpuz stb...)Félek már ezekben sem lehet majd megbízni.
A telefont nem akarom szétszedni de kéne egy tuti módszer arra hogy kiderítsem milyen proci lakik benne.
A 2GB ram nak sem hiszek már mivel trükközésel azt is meg lehet oldani a flashből hogy azt higgye a teló
annyija van.ui.: ha tényleg egy vacak és kiegyezem az eladóval max odaadom az asszonynak neki mindegy
hány mag. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest