Új hozzászólás Aktív témák

• herc234

csendes tag

válasz nokiauser #642 üzenetére

Nekem mondod?
    Z2-őt mostmár nem akarok venni hogy aztán 2 év múlva 5 ezerért se tudjam eladni :-)
    Nekem sikerült egy ilyet vennem bár még csak nav-bácsinál van.(persze hogy pont ez
    bukik meg a vizslán a többi vacak meg mind átjön)De mivel épp vitában vagyok az eladóval
    (hiába nem nagyon tetszik már a dolog) az kéne hogy amint megjön a cuccos azonnal tudjam
    bízonyítani hogy kamu az egész és akkor mondjuk ki lehet vele egyezni egy alacsonyabb árban.
    A droidtools amit csinál scatter filet-t azokból az infókból honnan töli le a flashtools a dolgokat?
    Egyáltalán a DT a hardware-t nézi vagy csak a szoftware-t?Állítólag ehez a telefonhoz tartozik
    ez a zip file amit nézegetek.(egy másik kereskedötől kértem) A file-ban találtam pár temp file-t.
    Mindenféle benchmark progitól. (antutu cpuz stb...)Félek már ezekben sem lehet majd megbízni.
    A telefont nem akarom szétszedni de kéne egy tuti módszer arra hogy kiderítsem milyen proci lakik benne.
    A 2GB ram nak sem hiszek már mivel trükközésel azt is meg lehet oldani a flashből hogy azt higgye a teló
    annyija van.

ui.: ha tényleg egy vacak és kiegyezem az eladóval max odaadom az asszonynak neki mindegy
    hány mag. :-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés