- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herc234
csendes tag
válasz
nokiauser #642 üzenetére
Nekem mondod?
Z2-őt mostmár nem akarok venni hogy aztán 2 év múlva 5 ezerért se tudjam eladni :-)
Nekem sikerült egy ilyet vennem bár még csak nav-bácsinál van.(persze hogy pont ez
bukik meg a vizslán a többi vacak meg mind átjön)De mivel épp vitában vagyok az eladóval
(hiába nem nagyon tetszik már a dolog) az kéne hogy amint megjön a cuccos azonnal tudjam
bízonyítani hogy kamu az egész és akkor mondjuk ki lehet vele egyezni egy alacsonyabb árban.
A droidtools amit csinál scatter filet-t azokból az infókból honnan töli le a flashtools a dolgokat?
Egyáltalán a DT a hardware-t nézi vagy csak a szoftware-t?Állítólag ehez a telefonhoz tartozik
ez a zip file amit nézegetek.(egy másik kereskedötől kértem) A file-ban találtam pár temp file-t.
Mindenféle benchmark progitól. (antutu cpuz stb...)Félek már ezekben sem lehet majd megbízni.
A telefont nem akarom szétszedni de kéne egy tuti módszer arra hogy kiderítsem milyen proci lakik benne.
A 2GB ram nak sem hiszek már mivel trükközésel azt is meg lehet oldani a flashből hogy azt higgye a teló
annyija van.ui.: ha tényleg egy vacak és kiegyezem az eladóval max odaadom az asszonynak neki mindegy
hány mag. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest