Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Most leszek masodeves az egyetemen. Eddig csak C++-t tanultunk, az objektumorientalt programozas targy kereteben. Jovore java lesz a teriteken, de en mar az iden belekezdtem a C#-ba. Regen a Delphi fele kacsintgattam (abban irtam a szakdolgozatomat kozepsuliban), es hallottam h a C# olyan mint a C++ es Delphi es Java osszegyurva. Nem ertettem teljesen, de kiprobaltam

Addig eljutottam hogy mostmar megcsinaltam egy ugyes kis kartyajatekot, ami jovore jo lesz egyeni projektnek
Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
(Valamikor lesz winprogramozas targy is, akkor fogjak majd tanitgatni a dotnet-et, de addigra en mar irtoeszes leszek
)
Szoval az alapok nem nehezek. Ugyhogy ezt a cikksorozatot kovesse aki teheti, hamar meg fog tetszeni neki sztem, es egy ido utan nem is lesz szukseg ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
)