Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Most leszek masodeves az egyetemen. Eddig csak C++-t tanultunk, az objektumorientalt programozas targy kereteben. Jovore java lesz a teriteken, de en mar az iden belekezdtem a C#-ba. Regen a Delphi fele kacsintgattam (abban irtam a szakdolgozatomat kozepsuliban), es hallottam h a C# olyan mint a C++ es Delphi es Java osszegyurva. Nem ertettem teljesen, de kiprobaltam

Addig eljutottam hogy mostmar megcsinaltam egy ugyes kis kartyajatekot, ami jovore jo lesz egyeni projektnek
Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
(Valamikor lesz winprogramozas targy is, akkor fogjak majd tanitgatni a dotnet-et, de addigra en mar irtoeszes leszek
)
Szoval az alapok nem nehezek. Ugyhogy ezt a cikksorozatot kovesse aki teheti, hamar meg fog tetszeni neki sztem, es egy ido utan nem is lesz szukseg ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 with Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
)