Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
Ettol fuggetlenul nekem missziom Velencen hogy legyen normalis halozat, lehetoleg FTTH.
Hozzateszem ha akarnak meglenne a megfelelo modja a buntetesnek a nem teljesitesert, azert nem olyan nehez visszaszerezni a penzt (vagy ha az mar nincs helyette ingosagot) - csak nincs ebben motivalva senki.
Nehany belso Telekom pletyka szerint oket pl. egyenesen hatraltattak a palyazatban, foleg abban a tersegben.
Na mindegy, ennek ellenere amint fentebb irtam van remeny, cross fingers. -
hcol7
senior tag
http://nmhh.hu/tart/report/88/Kiepites_lefedettseg_savszelesseg_szolgaltatas_kimaradasa
https://www.palyazat.gov.hu/rjon-neknkJegyzo/Polgarmester - elvileg van igeret Velencen hogy a kepviselok utananeznek hivatalosan.
Piszkosul duhito ami ezzel a palyazattal kapcsolatban folyik.
Megerositem a telekom valoban fejleszt, es le a kalappal elottuk hogy annak ellenere ugynezki megcsinaljak hogy nemkapnak tamogatast a tersegben.
-
hcol7
senior tag
válasz almafa42 #3827 üzenetére
nem eppen, a Novicomnak reges reg bekellett volna fejezni a fejlesztest, ehelyett kb nulla haladas van de kaptak meg 50 millio tamogatast a 330 melle.
Idezet a palyazatbol:
GINOP-3.4.1-15-2017
3.5.2 A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam
A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt a Támogatási szerződés
hatályba lépéséig nem kezdődött meg, a Támogatási szerződés hatályba lépését követően legfeljebb 24
hónap áll rendelkezésre.Utana fogok nezni a pontos szerzodes megkotesnek de mivel az oldalukon is irjak hogy 2018ban lekelett volna szallitani, nagy a gyanum hogy a fentebbi pont nemkerult teljesitesre.
Verlazito - annak fuggvenyeben hogy a nagyobb szolgaltatok emiatt nem fejlesztenek, itt meg aki megkapta a tamogatast nemcsinal semmit.
Megfelelo forumokra minel tobben kell jelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Synology NAS
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből