- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz the.odzsy #7487 üzenetére
Mivel most a Balatonon lakom, előtte meg 20 évig Szegeden laktam, anyósék meg MKházán laknak, nagyjából tisztában vagyok vele, mi a pálya, sőt, néztünk nemrég több házat MKházán, elsődeges volt a net megléte vagy beköthetősége, úgyhogy cím alapján először azt néztem, milyen net kerülhet az adott ingatlanba, a város még csak-csak jól le van fedve, és a telekom melett ott a digi is, de lefelé 1000 a max a telekomtól, felfelé a 100 a max a digitől..
Ehhez képest a Balaton környéke, legalábbis ahol én lakok, 2022 áprilisig nagy hátrányban volt, 3 éve vettük ez a házat, akkor csak adsl lett volna 30Mbit, valósban 1-2, és egy helyben wifin szolgáltató, a znet nevű csodacsapat adott netet 40/5-öst fix publikus ip-vel 9100-ért. Nem volt rossz, sose volt vele gond, pont egy évig ment, viszont én a falu temető felőli oldalán lakom, a ház rálátott a temető azon épületére, ahol az antenna fent volt, az utca szembe oldalán vagy ráláttak, vagy nem, ha nem, akkor nekik gyakorlatilag nem volt net 2022 áprilisig, csak az 1-2 Mbizt-es hoki adsl, meg valmi hasonló lassú msik wifis drága móka.
Szóval ahhoz képest, hogy a keleti régióban már 10 éve is volt legalább koaxos net, ha csak egy 50-100-as sebességgel is, mert emlékszem, hogy valamikor a 2010-es évek elején lett Szegeden a 100-as koaxból 250, utána meg 500-as, majd 1000-es, anyóséknak már a 2000-es évek elején is oros-com-os net volt, errefelé a Balaton körül meg csak most húzzák végig az optikát, szóval 5-6 éve még megállta volna a helyét, hogy hátrányban van a Balaton környéke, de mára már nagyon nincs elfojtva, fejlesztenek gőzerővel.Szegeden, sőt Pesten se jobb a helyzet, van hogy a keresztutcában van net, és a sarki ház utáni másodikba se vezetik be, mert hogy abban az utcában márpedig nincs. Na az ilyen üzletpolitika lehet?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest