- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
DigitXT #9551 üzenetére
Az egy óra töltési időt nem amiatt írtam mert azt vártam hogy annyi idő után 100%-ra töltődött, csak leírtam hogy annyi idő után még töltődött
Korábban volt olyan akkumulátorom ami szintén képtelen volt megforgatni a motort, töltőre téve viszont pár perc alatt feltöltöttnek jelezte a töltő, ennek most nem olyan hibája van.
Tudom hogy a kapacitás tíz százalékával szokták a töltés javasolni, egy lidlös töltöm van tud vagy 5A töltőáramot, ez mivel 55Ah-s az akku így szerintem pont megfelel ennek, na az indításképtelen akkura ezt rátéve 15 perc töltés után tökéletesen tekerte a motort.
Ezzel az akkuval már korábban is az volt a problémám hogy pár (2-3) nap alatt lemerült ha nem töltöttem és allt a garázsban, úgy hogy a nyugalmi áramfelvétel kevesebb mint 100mAh.
Ezért írtam tegnap hogy ennyit bírt, ahogy #9550embe
is kèrdezte csak akkuról szerintem tudnia kellene fél órát minimum fordulatszámon üzemelnie a ventilátornak egy 55Ah-s akkumulátor ha az jó.
Az izzós tesztet még meg fogom csinálni, kíváncsi leszek az eredményre még ha az nem is lesz csak egy hozzávetőleges eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest