Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor9991

őstag

válasz DigitXT #9551 üzenetére

Az egy óra töltési időt nem amiatt írtam mert azt vártam hogy annyi idő után 100%-ra töltődött, csak leírtam hogy annyi idő után még töltődött
    Korábban volt olyan akkumulátorom ami szintén képtelen volt megforgatni a motort, töltőre téve viszont pár perc alatt feltöltöttnek jelezte a töltő, ennek most nem olyan hibája van.
    Tudom hogy a kapacitás tíz százalékával szokták a töltés javasolni, egy lidlös töltöm van tud vagy 5A töltőáramot, ez mivel 55Ah-s az akku így szerintem pont megfelel ennek, na az indításképtelen akkura ezt rátéve 15 perc töltés után tökéletesen tekerte a motort.
    Ezzel az akkuval már korábban is az volt a problémám hogy pár (2-3) nap alatt lemerült ha nem töltöttem és allt a garázsban, úgy hogy a nyugalmi áramfelvétel kevesebb mint 100mAh.
    Ezért írtam tegnap hogy ennyit bírt, ahogy #9550embe
    is kèrdezte csak akkuról szerintem tudnia kellene fél órát minimum fordulatszámon üzemelnie a ventilátornak egy 55Ah-s akkumulátor ha az jó.
    Az izzós tesztet még meg fogom csinálni, kíváncsi leszek az eredményre még ha az nem is lesz csak egy hozzávetőleges eredmény.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés