- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre3
újonc
Bocsi! Valóban félreérthető voltam, Pontosan egy 9 Ah-ás motor akkut töltöttem. A töltő ctek 3.8 ebben nincs recond mód. Szinten tartásnál úgy értettem az impulzus töltést, hogy 80mA- el tölt, de nem folyamatosan, hanem szakaszosan. A leírásban tévesen 0.8A ír ebben a helyzetben. A többi lépésben folyamatosan növeli- csökkenti a feszültséget- áramot. Autó akkunál nem mértem. Csináltam egy áramszünetet is, de utána elölről kezdi a töltést. Nem tudom, hogy 9. napon van egy áramszünet, gondolom újra meg kell várni a 10 napot, hogy továbblépjen. Az utolsó impulzus töltésnél az auto xs ki-be kapcsolt. Elérte a 14.4V-ot, leállította a töltést, majd 12.8V-nál újraindult. Itt nem tudom mit csinál, gondolom hogy valami hasonlót. Köszönöm, hogy pontosítottál, nem szerettem volna bárkit félreinformálni. Mégegyszer bocsi, és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest