Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre3
újonc
Bocsi! Valóban félreérthető voltam, Pontosan egy 9 Ah-ás motor akkut töltöttem. A töltő ctek 3.8 ebben nincs recond mód. Szinten tartásnál úgy értettem az impulzus töltést, hogy 80mA- el tölt, de nem folyamatosan, hanem szakaszosan. A leírásban tévesen 0.8A ír ebben a helyzetben. A többi lépésben folyamatosan növeli- csökkenti a feszültséget- áramot. Autó akkunál nem mértem. Csináltam egy áramszünetet is, de utána elölről kezdi a töltést. Nem tudom, hogy 9. napon van egy áramszünet, gondolom újra meg kell várni a 10 napot, hogy továbblépjen. Az utolsó impulzus töltésnél az auto xs ki-be kapcsolt. Elérte a 14.4V-ot, leállította a töltést, majd 12.8V-nál újraindult. Itt nem tudom mit csinál, gondolom hogy valami hasonlót. Köszönöm, hogy pontosítottál, nem szerettem volna bárkit félreinformálni. Mégegyszer bocsi, és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest