- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Google kell ahhoz, amit itt megtalálsz az Arch Wikiben, alaposan összefoglalva. Gyakorlatilag a felmerülő kérdésekre már ott a válasz...
Google kell a programok letöltéséhez és keresgéléséhez is. Aztán akkor még szelektálj a trial, demo és egyéb verziók közül plusz győződj meg róla, hogy biztonságos forrásból töltöd le, amivel nem jön mellékes ajándék. Ezek után állj neki és telepítsd fel kézzel. KÉZZEL.Most akkor a terminálban egy parancs, vagy a gui-n egy kattintásos csomag telepítés a bonyolultabb, vagy amit fent leírtam? Ne csak a magad fejével gondolkozz, egy nagy csomó embernek ez komoly problémákat okozhat a kellő ismeretek hiánya miatt.
További probléma, hogy ezek mellé még a HW-vel összemérhető árban van a licensz, aztán még gondoskodj róla, hogy vírusoktól meg egyebektől is védve legyél. Ismét kiemelem, hogy egy kevésbé tapasztalt kolléga számára ez is komoly buktatókat hordoz magában. Szóval megint melyik az egyszerűbb? Persze a Windows, mert 20 éve megszoktuk a konstans szopást amiért még fizetni is hajlandóak vagyunk.
A Brazil meg Kínai terjedésre nem tudok hivatalos statot mutatni, csak a kapcsolódó wikipedia cikket, miszerint az Amerikából kiindult stat counter módszerek nem alkalmasak egyéb területek korrekt mérésére. [link] A múltkor egyebeként linkeltem neked azt a több oldalas írást, amiben egy Brazíliai születésű ember magyarázza el, hogy miért is olyan magas ott a Linux terjedtsége más országokhoz képest. Annak az írásnak a részletessége miatt én el tudom fogadni tényként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- IDE (PATA) 3,5 Merevlemezek (HDD-k)
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest