- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
kovbandi82 #16 üzenetére
Elvisz persze, csak a forgalmat nem úgy figyeli, ahogy pl a waze
a kézifék biztos szokás kérdése, normál kézifékes autóból atulve fura, ahol van, mert sztem automatikusan nem is gondolsz rá, hogy nem neked kell huzogatni és eleve közepen keresed. Az autó főleg belül nagyon, nagyon szép!
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #10 üzenetére
Akkor sorban.
- tudom, mire való a bérautó.
- tudom, mi a carsharing
- tudom, hogy létezik telefonos navigációElmondom még egyszer: ez a kipróbálás az autónak szólt, nem a szolgáltatásnak, anyunak is meg akartam mutatni, meg el is mentem értük. Capisce? Akkor miért is szálljak ki? Kiskörút közepén hova tervezzek újra, mit? De köszi még 1x.
DeFranco: véleményed persze lehet, de a tények ismerete nélkül kioktatni az nem szerencsés. Én nem gondolom, hogy herdálom a pénzt, de ennyi egyszer az életben nekem igenis belefér, ennél többet nem akarok erre reagálni.Amúgy hol, mikor mondtam én azt, hogy mekkora győzelem volt ez? azt értsd már meg, hogy eleve a kocsit akartam kipróbálni, épp akkor volt rá időm, kész passz. beszoptam a dugót, ez van, de attól még a lebeszélt dolgaimon nem fogok tudni hipphopp változtatni. ne lovagoljunk már azon, hogy mekkora farok vagyok, amiért a dugóba ragadtam, könyörgöm. vagy ha ez esik jól, akkor persze, f@sz vagyok, örülhettek.
Jhonny06: én sem gondolom, hogy ebből tömegszolgáltatás lesz, írtam is, hogy elektromos bővítést vártam, ez a mercis bővítés nem lesz jó senki másnak, csak aki sznob. vagy kipróbál, mint én. esetleg az is lehet, hogy így reklámoz a merci?
tomazin: fentebb már írtam, de neked is megírom: akkor most remélem, neked is jobb az életed, hogy ismeretlenül leb@sztál.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #7 üzenetére
Figyu, ne oktass már ki, légyszi. Azért nem álltam ki vele, mert el kellett jutnia a belvárosból a külvárosba. Ennyi. A saját kocsimmal sem alltam volna ki, ezért persze fizettem rendesen, de ne mondd már nekem, hogy te minden alkalommal eldobod az autot, ha dugóba kerülsz és minden tervedet atalakitod.
Bambano: na arra tényleg nem jutott energiám
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Feketelaszlo #4 üzenetére
Már vártam a hasonló okoskodó/burkoltan lehülyéző kommenteket. Vagy hát pontosabban várta a halál, de tudhattam volna...
1. És ha igen, az nektek miért fáj?
2. Nem dugóban terveztem állni, így sikerült.
3. Legalább kipróbáltam egy olyan kocsit, amit tuti soha nem lesz pénzem megvenni. És nem, nem hiszem, hogy ha besétálok a szalonba, hozzámvágják a kulcsot azt mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nemrég jött a hír, hogy a MOL Limo bővíti a flottát újabb autókkal. Megörültem, hogy talán újabb e-Up-ok érkeznek, de...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Filmvilág
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest