- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Jelenleg 8 nap 22 óra működésnél 644 alkalommal parkolt. Tegnap kb. ilyenkor néztem, akkor 600 volt.
Nos, úgy néz ki, én is megpróbálom...
Még azon spekulálok, hogy késleltetés legyen, vagy kikapcs?
Ugye azt jól gondolom, hogy ez a művelet a rajta lévő partíciós táblát/adatokat nem érinti... mert nincs kedvem előtte mindent lementeni róla. -
Pancsermeste
őstag
OK, köszi!
Bár most, hogy elolvastam, még bizonytalanabb lettem!
Egyrészt a cikkben nem szerepel a WD20EZRX, másrészt van aki azt írja, hogy nem kell piszkálni, van aki azt, hogy nem működik, hiába kapcsolja ki, akkor is parkolgat, van aki azt állítja hogy nem szabad kikapcsolni, mert az még károsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Beszereltem a gépembe az új WD20EZRX-et, ami 80.00A80-as firmware-rel érkezett.A vinyó nagyon halk, szinte semmi...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest