Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Olyan nem létezik, hogy a design fontosabb mint a használhatóság, mert a design az maga a funkció. Együtt jó vagy rossz mindkettő. Ez teljesen jól használható második-harmadik hangrendszerként hálóba, vendégszobába, nincs semmi gond a praktikusságával. Én nem veszek ilyet, mert jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy kiegészítőkre ennyit költsek és mert "diehard" zeneszerető vagyok. Van akinek egyébként bőven megfelel amit egy ilyen nyújt. Nagy hangrendszer semlegességével nem lehet összevetni, de meglepő, hogy hova fejlődtek ezek is. Nagyságrenddel jobb mint egy Logitech PC hangszóró. Természetesen asztalra Genelec monitort vennék, de hát az megint munkaeszköz

Mondjuk a Bowers & Wilkins márka szerintem általánosan drága itthon és az igazán jó hangfalai a CM szériától felfelé vannak. A messze nem olcsó belépő sorozatát eddig még bárhol hallottam mindig ugyanaz az az érzésem volt: nagyon dinamikus, elég tiszta, de hosszú távon karcoló magasokkal és diszkós hangképpel (smile görbe). Számomra a hangyányi "dobozhang" is zavaró. Dynaudio, System Audio sokkal kellemesebb ugyanolyan árszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Automata kávégépek
- Subaru topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi