- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Még mindig ugyan ezek a daily-k vannak vagy vannak újak?
-
bluuzia
senior tag
Nem jelöli a térkép.
Az Interaction - M menüben találod őket.
Minden nap 8 órától van új feladat amire 24 órád van.Sajnos előfordult már velem olyan, hogy megnéztem a napi feladatokat, majd elfeledkezve magamról sessiont váltottam és újat kaptam. Volt, hogy visszarakta az előző napit, ráadásul már kipipálva. Úgy vette, kihagytam egy napot.
Ezért mindig érdemes az egyiket megcsinálni mielőtt váltasz. -
Met
nagyúr
Ezeket a a daily küldetések a térképen nincsenek jelölve?
Még a storyt csinálom de jó lenne közben az online szintet is feljebb vinni. -
-
elithun
őstag
Vagy az épp aktuálisan dupla XP és $-os Adversary módban játszol egy napot és meg is van az 1-2 millió.
Mondjuk miután egy hét alatt meglett a menő lakás, autó, repülő, motor onnantól elég gyorsan felhagytam a GTA Online-al. Pedig az az egy hét jó volt, de utána céltalan lett.
-
Diokhan
addikt
Nem elérhetőek a képek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Készítettem egy összeállítást a GTA napi feladatairól, mellyel nem csak anyagilag és pontszám ügyileg tudsz...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest