- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Még mindig ugyan ezek a daily-k vannak vagy vannak újak?
-
bluuzia
senior tag
Nem jelöli a térkép.
Az Interaction - M menüben találod őket.
Minden nap 8 órától van új feladat amire 24 órád van.Sajnos előfordult már velem olyan, hogy megnéztem a napi feladatokat, majd elfeledkezve magamról sessiont váltottam és újat kaptam. Volt, hogy visszarakta az előző napit, ráadásul már kipipálva. Úgy vette, kihagytam egy napot.
Ezért mindig érdemes az egyiket megcsinálni mielőtt váltasz. -
Met
nagyúr
Ezeket a a daily küldetések a térképen nincsenek jelölve?
Még a storyt csinálom de jó lenne közben az online szintet is feljebb vinni. -
-
elithun
őstag
Vagy az épp aktuálisan dupla XP és $-os Adversary módban játszol egy napot és meg is van az 1-2 millió.
Mondjuk miután egy hét alatt meglett a menő lakás, autó, repülő, motor onnantól elég gyorsan felhagytam a GTA Online-al. Pedig az az egy hét jó volt, de utána céltalan lett.
-
Diokhan
addikt
Nem elérhetőek a képek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest