- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Gratulálok a nyertesnek!
-
zedok
őstag
válasz
Bluerainbow #37 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Lassan hazaérek melóból, szuper játékpakk!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Eggyike volt az eddigi legfurcsább sorsolásnak amit eddig lebonyolitottam. Ami viszont rosszul esik , hogy nem is egy olyan emberke jelentkezett akinek mindkét játék a fiókján van.
És most nem EarL 007-re gondolok , rajta kivül , olyanok akik régen játszanak a bluegiften és ismerik a szabályokat -
Tom6
aktív tag
Ahogy nézem valakinek mindkettő megvan, mégis jelentkezik...
-
pachito
őstag
Jelentkeznek!
-
Boldog Születésnapot!
Jelentkeznék!
-
Tom6
aktív tag
Engem is húzz ki, nekem is csak a Portal 2 kellett volna.
-
mttssz
senior tag
-
GabN73
addikt
Boldogat!
(Nem jelentkezek!)
-
föccer
nagyúr
Tisztelt Nagyérdemű!
Köszönjük szépen a sok jókívánságot. Örülök, hogy ennyire népszerű a felajánlás. Felvetődött a kérdés, hogy igénybe lehet-e venni a nyereményt, ha a nyertes már rendelkezi valamelyik játékkal a kettő közül. Utána jártunk és azt az információt kaptuk, hogy a két játék nem szétbontható. Ennek fényében sajnos azt kell mondanom, hogy a továbbiakban csak azok jelentkezését várjuk a holnapi sorsolásra, akik még a Portal játék egyik részével sem rendelkeznek.
Ennek egyenes következménye, hogy sajnos r3dsnake és chatran jelentkezését nem tudjuk elfogadni. Remélhetőleg hamarosan érkezik számotokra megfelelő felajánlás és ott sikeresen pályáztok.
Megértéseteket köszönöm.
üdv, föccer
-
mepet
addikt
Jelentkeznék!
-
törölt tag
-
Vasinger!
nagyúr
Most ezt nem értem. Ha Neki van a szülinapja akkor miért nem adjátok oda neki a szülinapjára?
-
zedok
őstag
Boldog születésnapot!
Jelentkeznék!
-
gtamate2
veterán
Boldog szülinapot
És jelentkeznék
-
chatran
őstag
A Portal2-re jelentkeznék. (az Első rész már megvan)
Köszönöm! -
dfdfdf
őstag
Boldog Szülinapot!
Jelentkeznék -
necroshine
tag
Jelentkezek
-
r3dsnake
nagyúr
Boldog szülinapot!
Jelentkeznék (ha nem gond, hogy a portal1-gyel már rendelkezek. Természetesen, ha én nyerném, akkor csak a portal2-t tartanám meg, és a portal1-et felajánlanám sorsolásra)
-
vidaila
senior tag
Jelentkeznék!
-
djculture
félisten
-
BigBlue69
őstag
Boldog Születésnapot
-
BMWFan
senior tag
-
Tom6
aktív tag
Jelentkezek!
-
bmatty
tag
Aktív témák
Hirdetés
lo Születésnapi sorsolás.Boldog születésnapotTündinek!A sorsolás nyereménye : Portal Bundle - Steam ajándék föccer...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest